Kontor

GöTEBORG

Andra Långgatan 44

Snabbfakta
Adress
Andra Långgatan 44, 413 27 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
430 Kvm

Kontorslokal med möjlighet att sätta er prägel på!

Välkommen till Andra Långgatan 44! Här får ni den unika möjligheten att vara med och anpassa lokalen från grunden. Påverka planlösning, färg -och materialval som skapar rätt känsla och får er att trivas. En av de viktigaste pusselbitarna till en lyckad framgångssaga är en trivsam arbetsmiljö att få dela med sina kollegor. Den föreslagna planritningen i annonsen är av det nytänkande och moderna stuket. Den består öppet kontorslandskap med flertal rum i olika storlekar som förslagsvis nyttjas som möte, konferens -och telefonrum. Till lokalen finns parkeringsplatser i p-hus att tillgå som nås via trapphuset. Kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Stuveriet, Brick Studios, Våghuset och snart Habitat 7 - det är några av de kommersiella nyproduktions fastigheter som dykt upp som grannar till Andra Långgatan. Här befinner du dig mitt i klustret av en spännande stadsutveckling. Med Stigbergstorget på höjden och Järntorget åt andra hållet fås en härlig mix av olika områdesstilar. Området kring Andra Långgatan är väldigt omtyckt och många företag söker sig hit.

Service

I området finns massvis av restauranger för såväl lunch- som kvällstid. Även sociala aktiviteter i form av bowling, biljard och dart som passar ypperligt för en rolig aktivitet med företaget. Längs med Linnégatan finns dessutom flertalet mysiga butiker och inte långt ifrån även mysiga Haga nygata. Här finns all service du behöver.

Kommunikation

Järntorget är en av Göteborgs större knutpunkter och kollektivtrafiken som trafikeras av såväl bussar som spårvagnar är exemplarisk. Centralstationen nås på cirka 10 minuter med flera spårvagns- och busslinjer. 

För den som kör bil ligger E45 lättillgängligt och parkeringsplats i p-hus finns och nås via trappuppgången till lokalen. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*