Kontor

GöTEBORG

Drottninggatan 31

Snabbfakta
Adress
Drottninggatan 31 , 411 14 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
291 Kvm

Centralt kontor att trivas i!

På en av Göteborgs mest begångna gator två våningar upp finner ni detta yteffektiva kontor. Lokalen har en generös takhöjd och stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och på så vis skapar en mycket trivsam miljö. Planlösningen är varierande och erbjuder öppen kontorsyta, konferens och mötesrum samt mindre rum för telefonsamtal och videomöte. Pentryt är nyrenoverat likt övriga delar av lokalen och kan därmed tillträdas omgående.

Planlösning

Området

Omgivning

Här sitter ni på en av stadens mest välbesökta gator. Med sina 800 meter sträcker sig gatan genom staden och omringas av välbevarade hus vars historia sträcker sig långt bak i tiden. Drottninggatan är en adress många känner till, vilket skapar många fördelar sett ur marknadsföringssynpunkt, attraktivitet och lättillgänglighet.

Kommunikation

Från Drottninggatan har ni gångavstånd till flera av Göteborgs största knytpunkter som Brunnsparken, Centralstationen, Kungsportplatsen och Domkyrkan. Vilket gör läget oslagbart för dig som åker kollektivt till arbetet. 

Med bil tar du dig smidigast via Allén in till centrum för att sedan parkera längs med gatan eller närmsta parkeringshus som är Kungsgaraget eller P-hus City. 

Service

Här finns allt ni behöver och lite till. Välkända restauranger, caféer och saluhall för den som önskar en god lunch eller vill ge besökaren en bra upplevelse. Utanför porten följer ni enbart gatan för att ta del av stadens butiker där ni finner det mesta. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*