Lager

GöTEBORG

Stallmästaregatan 3

Snabbfakta
Adress
Stallmästaregatan 3, 41505 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Lager, Övrigt
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
1200 Kvm

Lagerlokal i exceptionellt läge

Välkommen till Stallmästaregatan 3 i Gamlestaden, Göteborg. Här kan vi erbjuda lagerlokal om 1200 kvadratmeter med möjlighet att dela upp ytan i mindre enheter. Lokalen har i dagsläget två ingångar i form av dubbeldörrar på varsin kortsida med god chans att sätta in portar om så önskas. Lokalerna kommer att anpassas utefter er verksamhet där möjligheterna är många. Parkeringsplatser samt uppställningsyta finns att tillgå precis utanför. Goda kommunikationer och närhet till all möjlig service. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Endast ett stenkast ifrån SKF finner du dessa två lagerbyggnader. Runt omkring finns butiker, marknader, bostäder och andra typer av verksamheter.

Gamlestaden och Kviberg är mitt uppe i en expansionsfas som i och med sina nybyggnationer i form av bostäder och kommersiella fastigheter kommer bidra till mer rörelse och ökat flöde i området. 

Kommunikation

Med både Gamlestads Torg och Bellevue som närmsta hållplatser tar du dig in kommunalt till Centralstationen på ca 10 minuter. Här är dessutom lättillgängligt att ta sig till med cykel.

För den bilburne nås leden på några få minuter och området erbjuder gott om parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*