Kontor

GöTEBORG

Korsgatan 7

Snabbfakta
Adress
Korsgatan 7, 41116 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
162 Kvm

Hörnkontor i bästa läge!

Välkommen till Korsgatan 7, det perfekta kontoret för er som söker fräscha och kreativa ytor med vingslag från en svunnen tid. Planlösningen erbjuder en separat hall med två toaletter samt ett förråd som idag nyttjas för telefonsamtal. Vidare in i lokalen möts ni av en öppen social yta där både mat- och soffgrupp får plats vilket gör ytan användbar för flera tillfällen. Det finns fyra rum i olika storlekar som nyttjas efter behov. Varje rum i lokalen erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot gatorna genom dem anrika fönstren. Välkommen att kontakta oss för fler frågor & visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Här sitter ni ett på ett av stadens mysigaste stadsstråk med närhet till både vallgraven och grönska i Kungsparken. Området är välbevarat och husen har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Namnet kommer passande från att gatan korsar två av Göteborg mest välkända långgator Kungsgatan och Drottninggatan. 

Kommunikation

Från Korsgatan har ni gångavstånd till flera av Göteborgs största knytpunkter som Brunnsparken, Centralstationen, Grönsakstorget och Stenpiren. Vilket gör läget oslagbart för dig som åker kollektivt till arbetet. 

Med bil tar du dig smidigast via Allén in till centrum för att sedan parkera längs med gatan eller närmsta parkeringshus som är Kungsgaraget eller P-hus City. 

Service

Här finns allt ni behöver och lite till. Välkända restauranger, caféer och saluhall för den som önskar en god lunch eller vill ge besökaren en bra upplevelse. Utanför porten möts ni av Göteborgs trevligaste shoppinggator som erbjuder något för alla, till och med för den kräsne. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*