Industri

GöTEBORG

Gamlestadsvägen 14

Snabbfakta
Adress
Gamlestadsvägen 14, 41502 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Industri, Butik
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
350 Kvm - 2200 Kvm

Kombilokal i oslagbart läge!

Tvärs över gatan från Gamlestadens station finns en unik möjlighet för dig som söker kombinerat kontor och lager med kanske Göteborgs bästa trafikförbindelse. Här kan vi erbjuda två kombilokaler i olika storlekar: Kombilokal 1: 350 kvadratmeter, med cirka 50 kvadratmeter lager och resterande kontorsyta med kontorsrum, pentry och WC. Stor markport. Kombilokal 2: 1900-2200 kvadratmeter, varav cirka 1900 kvadratmeter är lager och resterande är kontorsyta. Till lagret finns en till två portar och kontorsytorna erbjuder kontorsrum, pentry och WC. I den större lagerdelen finns även en butiksentré med besökstoaletter och pentry. Lokalens utformning kan anpassas i samråd med inflyttande hyresgäst. På fastigheten finns dessutom gott om parkeringar. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Området

Omgivning

Gamlestaden är ett utav Göteborgs stora utvecklingsområden. Här beblandas gammalt industriområde med modern stadsutveckling i form av bostäder, butiker, kontor och restauranger, vilket gör området särskilt spännande eftersom definitionen av "blandstad" verkligen ges i uttryck. 

Kommunikation

Det finns en anledning att Gamlestaden klassas som det mest lättillgängliga området när det kommer till kommunikation.

Endast en hållplats från den största knutpunkten, Göteborg centralstation, nås Gamlestadens torg som trafikeras med sex spårvagnslinjer. Inkommande tåg stannar vid Gamlestadens station, som stod klart 2018, och som erbjuder bland annat gym och restaurang i bottenplan. 

För den som kör bil är på- och avfarter för såväl E20 och E45 i väldigt nära anslutning.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*