Kontor

GöTEBORG

Åvägen 24

Snabbfakta
Adress
Åvägen 24, 412 51 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Övrigt
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
133 Kvm

Mysigt kontor på Brewhouse!

Nu finns möjligheten att hyra ett kontor på cirka 113 kvadratmeter i Brewhouse's härliga lokaler som kännetecknas av industriell stil. Lokalen erbjuder öppen planlösning, mötesrum, två kontorsrum och pentry. Kontoret har ljusa ytskikt och glasväggar till nästan alla rum. Det finns även möjlighet att hyra ett mötesrum på cirka 20 kvadratmeter precis utanför lokalen med tillgång till ytterligare ett pentry, alternativt bara hyra mötesrummet vid behov som exempelvis för att ta emot besökare. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Området

Omgivning

I Gårda får ni lite av varje, främst kommersiella verksamheter men även bostäder. Området har genomgått en expansiv utveckling, mycket tack vare de stora nyproduktionsprojekten Kineum och Citygate som har genererat mer liv och rörelse i kvarteret. Gårda är alltså inte var det en gång var. Håller du fast i gamla meriter måste du se Gårda på nytt och upptäcka alla fantastiska möjligheter som följer området. 

Service

I samma byggnad finns populära lunchrestaurangen bEAT som nås inifrån fastigheten, så när den kyliga vinter biter till eller för all del regnet är det extra tacksamt. Gårda erbjuder också flertalet alternativ på restauranger och eftersom lokalen enbart ligger ett stenkast från Korsvägen blir valmöjligheterna ännu fler. Ica Fokus ligger precis runt hörnet och om handeln lockar finns centrum när till hands med gång eller kollektivtrafik.

Över gatan når ni Vallhallabadet och SATS för den som föredrar den aktiva livsstilen. 

Kommunikation

För den som åker kollektivt till arbetet är läget minst sagt optimalt. Runt hörnet finns Lisebergstationen med täta tågavgångar och på en kort promenad nås Korsvägen som är en av Göteborgs största knutpunkter för spårvagns -och busstrafiken. 

Med bil är det precis lika smidigt. Gårda är kanske den stadsdel där bil fungerar allra bäst med direktaccess ut på leden och stort utbud av parkeringsmöjligheter. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*