Lager

ASKIM

Stora Åvägen 17

Snabbfakta
Adress
Stora Åvägen 17, 436 34 Askim
Kommun
Askim
Objektstyp
Kontor, Industri, Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
519 Kvm

Kombilokal i Sisjöns handelsområde!

Välkommen till Stora Åvägen 17, en kombilokal som kan nyttjas som både lager, kontor och verkstad. Lokalen har markport med direktaccess till lagret och en inbjudande kundentré. Förutom den öppna ytan som idag används som verkstad finns även fyra förråd i lokalen. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Området

Omgivning

Från början var Sisjön enbart ett industriområde men som på senare tid omvandlats till ett område som fokuserar mer på handel. Sisjön är tillsammans med Högsbo industriområde Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och 15 000 arbetande människor. Området är inte bara omtyckt för dess breda utbud av verkande företag utan erbjuder även grönska och trevliga promenadstigar. 

Service

I Sisjön finns alla bekvämligheter som kan tänkas med ett brett utbud av servicebutiker och detaljhandelI området finns flertalet lunchrestauranger som erbjuder det mesta och alldeles i närområdet ligger MAX hamburgerkedja och Phadthai Kitchen.

För den som uppskattar en aktiv livsstil finns såväl Crossfit som Nordic Wellness i området och även några mindre nischade aktörer inom bland annat boxning.

Kommunikation

Närmsta hållplats som enbart ligger ett par minuters gångavstånd från lokalen heter Datavägen och där går bussen regelbundet. 

Till lokalen tar du dig lätt med bil via Söderleden och avfart Sisjömotet, och vidare via E6, E20 eller riksväg 40, vilket gör läget strategiskt bra oavsett vilket håll du reser ifrån.

Parkeringsmöjligheter finns det gott om precis utanför fastigheten. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*