Kontor

GöTEBORG

Västra Hamngatan 18

Snabbfakta
Adress
Västra Hamngatan 18, 411 17 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
155 Kvm

Vindsvåning i bästa läge

Välkommen till Västra Hamngatan 18. Belägen bland kvarter som myllrar av restauranger och shopping kan vi nu erbjuda en riktigt charmig kontorslokal högst upp i huset. Lokalen är smakfullt renoverad och tidsenlig med plankgolv och rejäla, vitmålade trädörrar. De inglasade mötesrummen och fräscha ytskikten skapar en fin kontrast med modernt uttryck. Med hela 2,8 meter i takhöjd i kontorsrum och korridor, takfönster och fönster i söderläge är lokalen ljus och trevlig. Söker du den där unika lokalen mitt i city så har du hittat precis rätt. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Virtuell visning

Planlösning

Området

Omgivning

En lokal belägen ovanför Engelska Tapetmagasinet, där grannar som Wolfgang vincafé och Vallgatan 12 säger det mesta, här är platsen att vara för dig som söker en attraktiv adress för kontorsverksamhet. Med de välkända och omtyckta gatorna Vallgatan och Magasinsgatan runt hörnet befinner du dig mitt i klustret och centrums puls. Inifrån lokalen jobbar verksamheter ostört och når stadspulsen på kullergatan utanför entrén. 

Kommunikation

Hit är kollektivtrafiken exemplarisk, med Grönsakstorget och Domkyrkans hållplatser precis utanför. På 5-10 minuters promenad nås även Kungsportsplatsen och Stenpiren. Hit kan du alltså ta dig kollektivt med buss, spårvagn eller båt. 

Besöksparkering finns såväl på Grönsakstorget som Kungstorget och även en del parkeringar längs med gatorna vid Domkyrkan. Dessutom finns flertalet parkeringsgarage i närområdet. 

För den som kommer med cykel finns gårdsyta för parkering av dessa. 

Service

Här finns all tänkbar service, oavsett om det gäller ett snabbt ärende till en butik eller en lunch ute. Inom gångavstånd är också träning nära till hands, med Fitness24Seven och Friskis & Svettis runt hörnet. 

Övrigt

Fastigheten saknar hiss.

Tillträde sker efter överenskommelse med befintlig hyresgästs avflyttande och fastighetsägaren.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*