Kontor

GöTEBORG

Bastionsplatsen 2

Snabbfakta
Adress
Bastionsplatsen 2, 41108 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
508 Kvm
Hiss
Ja

Unik lokal med ett fantastiskt läge!

Ta chansen och etablera er verksamhet på Göteborgs kanske mest omtyckta plats. Här sitter ni centralt med utsikt över takåsarna och den välbesökta Trädgårdsföreningen som lyser upp staden med sin grönska. Lokalen är bevarad med sin anrika charm från en svunnen tid. Planlösningen är rumsindelad och löper runt en ljus innergård samt med balkonger ut mot gatan. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Virtuell visning

Området

Omgivning

Bastionsplatsen ligger längs vallgraven med ett unikt läge där man får ta del av stadens puls men också Trädgårdsföreningens grönskande lugn. En plats med mycket historia och som fick sitt namn år 1883. Platsen lockar många besökare men inte bara för sina vackra vyer, bakom hörnet finner ni Göteborgs bästa shoppingutbud samt flertalet restauranger som får smaklökarna att jubla. 

Kommunikation

Här har man gångavstånd till flera av stadens största knutpunkter, Kungsportplatsen, Brunnsparken och Centralstationen vilket gör läget oslagbart för den som åker kollektivt. Med bil som färdmedel tar du dig via allén in till centrum och parkerar på gatan eller i närmsta parkeringshus som är P-hus city.  

Service

Serviceutbudet är är oändligt och uppfyller de flesta behov. Den stora valmöjligheten säkrar upp för den perfekta mötesplatsen för alla ändamål som förhoppningsvis generar återkommande kunder och trivsam miljö för personal.

 

 

 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*