Kontor

GöTEBORG

Vallgatan 25

Snabbfakta
Adress
Vallgatan 25, 411 16 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
117 Kvm
Uteplats
Innergård

En riktig kontorspärla

Välkommen till Vallgatan 25. Här bland Göteborgs mysigaste gator kan vi nu erbjuda en fin kontorslokal med mycket karaktär. Lokalen har original kakelugnar i varje rum, ståtlig stuckatur i tak och fina ytskikt. Planlösningen är rumsindelad och erbjuder även ett separat konferensrum med god ventilation. Detta kontor är perfekt för det mindre företaget som vill åt stadspulsen i en lokal med äldre charm. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Virtuell visning

Planlösning

Området

Omgivning

Vallgatan är en av de mest trendiga gatorna som är belägen inom vallgraven. Den är känd för dess tidiga 1900-tals hus med mysiga innergårdar och utsikt över takåsar, och på senare tid framförallt även för sitt shopping- och restaurangstråk. Inifrån lokalen jobbar verksamheter ostört och når stadspulsen på kullergatan utanför entrén.

Service

Här finns all tänkbar service, oavsett om det gäller ett snabbt ärende till en butik eller en lunch ute. Via innergården nås Espresso House som är exemplarisk för kundmöten över en kaffe och på andra sidan finns mängder av restauranger.

Kommunikation

Till och från Vallgatan är kollektivtrafiken exemplarisk. Med Kungsportsplatsen, Domkyrkan och Grönsakstorget, som alla är inom 5 minuters gångavstånd, är det svårt att hitta bättre kommunikation som erbjuder såväl buss som spårvagnstrafik. 

För den som kör bil finns Kungstorgets- och Grönsakstorgets parkering lättillgängligt, och även en del parkeringar längs med gatorna vid Domkyrkan.

Övrigt

Tillträde kan ske omgående efter överenskommelse med befintlig hyresgäst avflyttande och fastighetsägaren.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*