Kontor

GöTEBORG

Kungsgatan 34

Snabbfakta
Adress
Kungsgatan 34, 411 19 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
294 Kvm
Hiss
Ja

Rymligt kontor på Kungsgatan!

Välkommen till Kungsgatan 34. På en av Göteborgs mest välbesökta gator finner ni den här fräscha och charmiga kontorslokalen. En välkomnande entré tar dig till lokalen som delvis har högt i tak och fiskbensparkett som skapar en trivsam miljö. Kontoret är rumsindelat med generösa ytor som ger plats för flera personer och passar bra för företaget som arbetar projektbaserat eller vill ha gott om utrymme. Genom stora fönster mot ett levande stråk kan ni vila ögonen för en välbehövlig paus från skärmen men som också ger ett fantastiskt ljusinsläpp i lokalen.

Virtuell visning

Planlösning

Området

Omgivning

Kungsgatan är belägen mitt i centrum och med sina 600 meter är den Sveriges längsta gågata. Här finns en stor variation av kontorsverksamheter, butiker, restauranger och caféer. Ett unikt läge med stadens puls precis utanför dörren men också med ett par minuters gång till vatten och grönområde.

Kommunikation

Kontorets läge erbjuder goda kommunikationer för kollektivtrafiken. Närmsta hållplats är Domkyrkan eller Grönsakstorget med täta avgångar och som tar dig till ett stort urval av destinationer. Till centralstationen tar du tid till fots genom stadskärnan på 12 minuter. 

Tar du dig fram med bil finns parkeringsgarage att tillgå i närheten. 

Service

I Göteborgs kanske bästa läge är det lättillgängligt med all möjlig tänkbar service, vare sig det gäller lunchrestauranger, shopping eller hotellbesök. Med gångavstånd till vad du än behöver gör sig läget oslagbart. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*