Kontor

GöTEBORG

Drottninggatan 69

Snabbfakta
Adress
Drottninggatan 69, 411 07 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
146 Kvm
Uteplats
Innergård
Hiss
Ja

Kontorslokal mitt i city

Välkommen till Drottninggatan 69. Här i Göteborgs kanske bästa läge gömmer sig en ljus och trivsam lokal för er som söker kontor inom Vallgraven med närhet till service och kommunikation. Planlösningen erbjuder cellkontor med konferensrum och pentry. Lokalen har fina ytskikt; heltäckningsmatta och ljusa väggar, och med sitt unika utförande löper den runt en ljusgård som ger lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp. Det här är lokalen för det lite mindre företaget som söker rumsindelat kontor mitt i city. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Virtuell visning

Planlösning

Området

Omgivning

Drottninggatan är inte bara en fin adress tack vare dess namn, det är också en adress många känner till. Detta är ett område som är känt för alla, vilket skapar många fördelar sett ur marknadsföringssynpunkt, attraktivitet och lättillgänglighet.

Med sitt centrala läge är området tyst och roingivande. Att dessutom ha vallgraven och trädgårdsföreningen i nära anslutning ges alla möjligheter för rekreation när det behövs.

Service

I Göteborgs kanske bästa läge är det lättillgängligt med all möjlig tänkbar service, vare sig det gäller lunchrestauranger, shopping eller hotellbesök. Fikabrödet fixas lätt med Steinbrenner & Nyberg som granne och flertalet välkända restauranger ligger inom gångavstånd. 

Kommunikation

Ett kontor med bättre kommunikationsmöjligheter är svårt att hitta. På enbart ett par minuters promenad finns både knutpunkterna Centralstationen och Kungsportsplatsen, där såväl spårvagnar och bussar har täta avgångar.

För den som kör bil är det smidigt att komma från E6 och förbi Ullevi. Parkeringsmöjlighet finns längs med gatorna och parkeringshus på gångavstånd. 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*