Butik

SKöVDE

Commerce

Snabbfakta
Adress
Commerce, 541 30 Skövde
Kommun
Skövde
Objektstyp
Butik
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
60 Kvm - 400 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Butikslokaler i hjärtat av Skövde - Commerce!

Välkommen till Commerce köpcentrum, beläget mitt i Skövde centrum. Här kan vi nu exklusivt erbjuda butikslokaler i varierande storlekar som passar såväl de små som stora aktörerna. Idag finns ett 50-tal butiker och restauranger etablerade i köpcentrumet och under år 2021 hade Commerce 1,9 miljoner besökare. Här finns gott om parkeringsplatser för besökare och närhet till resecentrum. Söker ni butiksyta med bästa läget, då är Commerce där ni ska vara. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Virtuell visning

Området

Omgivning

Commerce är beläget på adressen Hertig Johans Torg 4, med totalt fyra entréer, varav den mest trafikerade sker från torget. Commerce slog upp sina dörrar år 1968 och genomgick 2004 en modernisering i form av ombyggnation. Här finns idag välkända varumärken som Lindex, Kicks och Brothers, för att nämna några.

I Commerce finns dessutom flertalet restauranger, däribland Bastard Burgers och Bishop Arms.

Kommunikation

Med sitt centrala läge är det smidigt att ta sig till Commerce kollektivt. Busshållplatsen Sandtorget stannar precis utanför köpcentrumet innan den åker vidare till Skövde resecentrum som är den stora knutpunkten. Här finns även järnvägstationen för de som kommer med tåg, och ligger cirka 5 minuters promenad från Commerce. 

För de som kör bil erbjuder Commerce i sitt parkeringsgarage cirka 500 platser för personal och besökare med smidigt inpasseringssystem. Från garaget finns även tre entréer in till köpcentrumet. 

Övrigt

Vi söker aktörer som vill vara med i utvecklingen av Commerce, genom att etablera butiksverksamhet eller aktör som vill bedriva café- eller lättare servering. Här finns fina möjligheter med god exponering och starkt kundflöde. 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*