Kontor

STOCKHOLM

Högbergsgatan 33

Snabbfakta
Adress
Högbergsgatan 33, 116 20 Stockholm
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
150 Kvm

Perfekt läge på Södermalm

En halv trappa ned på Högbergsgatan 33 finner ni denna mysiga lokal om 150 kvm med gott om ljusinsläpp. Öppna ytor som ger goda möbleringsmöjligheter och tillgång till uteterrass när vädret tillåter. I trapphuset möts vi av vackra stuckaturer som ger ett trevligt välkomnande.

Virtuell visning

Planlösning

Området

Omgivning

Kärt barn har många namn och Södermalm kallas allt som oftast för Söder. Ön är beläget i Stockholms innerstad och precis som det låter är Söder en kär stadsel för Stockholms invånare likt besökarna. Här råder en lugn atmosfär med grönska, kulturmärkta trähus och alltid en närhet till vattnet.

Kommunikation

Kommunikationen är mycket god och med SL-kort tar du dig obegränsat runt med Stockholms lokaltrafik. Till T-centralen är det endast en resväg på 9 minuter med tunnelbanan eller en promenad om ca 30 min. Närmsta hållplats med tunnelbanan är Slussen som ligger 3 minuter gångväg från lokalen. 

Parkeringsmöjlighet finns i området i form av flertalet parkeringshus. 

Service

Här finns ett stort utbud av restauranger i olika prisklasser samt varierande smaker vilket säkerställer att det finns något för alla. Det ryktas om att Södermalm har stans bästa caféer och med all säkerhet stämmer ryktet då flera av dem har vunnit utmärkelse för bästa kaffe. 

Även unika butiker och fotografiska museum är attraktiva sevärdheter på Söder. 

 

Övrigt

Lokalen erbjuder ett fullutrustat kök med trevliga sällskapsytor för en god lunch tillsammans. Även två fräscha toaletter finns att tillgå i lokalen. I ett av rummen hittar vi ett mindre rum gjort av glas som kan användas som ett mindre mötesrum för två eller ett rum för telefonsamtal. 

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*