Restaurang

ÖJERSJö

Gökegårds Tun

Snabbfakta
Adress
Gökegårds Tun, 433 51 Öjersjö
Kommun
Öjersjö
Objektstyp
Restaurang
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
132 Kvm
Handikapps-WC
Ja

Restauranglokal i expansiva Öjersjö

Välkommen till Gökegårds Tun i Öjersjö, det grönskande utvecklingsområdet där ett nytt centrum växer fram. Med en hög efterfrågan på restauranger i området kan vi nu exklusivt erbjuda en restauranglokal som vetter ut mot torget i den nya centrumkärnan. Här ges en exceptionell möjlighet att etablera verksamhet som bidrar till en social livsstil för boende i närområdet. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Området

Kvarter Gökegårds Tun är beläget i Öjersjö och är en del av den stora satsningen på det nya centrum som formas. Här tillkommer totalt över 500 nya bostäder, en stor matbutik tar plats, och utöver detta finns idag skola och befintligt bostadsområde. 

Öjersjö är knutpunkten mellan Göteborg, Partille och Mölnlycke. Det har sedan länge varit ett populärt bostadsområde tack vare dess grönska och närhet till sjöar, med optimalt pendlingsavstånd. Till Göteborg city tar det 15 minuter med bil och cirka 10 minuter till Partille centrum. Expressbussen tar dig snabbt och smidigt till Liseberg station från busshållplatsen "Gökegård" som ligger precis i anslutning till Nya Öjersjö vägen, en bussresa på 15 minuter.

I detta bostadskvarter kommer 56 lägenheter byggas. Lokalen om 132 kvadratmeter är belägen i bottenplan med preliminärt tillträde sommar 2023. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*