Kontor

GöTEBORG

Hisingsgatan 30

Snabbfakta
Adress
Hisingsgatan 30, 417 03 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
294 Kvm
Hiss
Ja

Modern kontorslokal i industriell stil - måste upplevas!

Välkommen till Hisingsgatan 30 och denna fantastiska kontorslokal i industriell anda. Lokalen präglas av råmaterialen betong och trä som blandas med mjuka inslag av tyg. I denna lokal är majoriteten öppen planlösning med enstaka kontorsrum och konferensrum, stort och rymligt pentry och goda förvaringsmöjligheter. Här får du den perfekta mixen med gångavstånd till utvecklingsområdet Kvillebäcken och grönområdet Ramberget. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning.

Virtuell visning

Området

Omgivning

I området finns såväl bostäder som kontorsytor och handel, vilket gör att stadsdelen är levande alla timmar av dygnet. Ett stenkast från lokalen och under bron finns Kvillebäcken. Planen för Kvillebäcken hade ekologisk och social hållbarhet i fokus när denna stadsdel utvecklades. Resultatet blev ett område som känns unik och levande.

Nästa utvecklingsområde på tur är Backaplan där det planeras för ytterligare bostäder och handel, vilket kommer göra området till en än mer levande stadsdel att verka i. 

Kommunikation

Bättre ställe för kommunikation via kollektivtrafik är svårt att hitta. Buss- och spårvagnshållplats "Vågmästareplatsen" nås på 2 minuters promenad och även knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen ligger nära som nås på 8 minuters promenad. Till Centralstationen är det enbart några minuters färd.

Lundbyleden som passerar i sydöst gör det smidigt att ta sig till lokalen även med bil. Utanför fastigheten finns flertalet betalparkeringar. 

Service

I området finns all tänkbar service och lunchrestauranger finns det många. Kville saluhall erbjuder fina råvaror med allt från kött, fisk och ost till fika, delikatesser, och bröd. Här serveras såväl lunch som middag då restaurangerna har öppet till kl. 21. Utöver detta ligger även populära Benne Pastabar samt andra caféer och trevliga restauranger i närområdet.

Ytterligare aktörer som bland annat Kronans Apotek, Närhälsan Hisingen, ICA nära, Fitness24Seven och Friskis&Svettis är etablerade i området. 

 

Övrigt

Arkitektfirman Bornstein & Lyckefors har tidigare huserat i lokalen - vilket syns på de fantastiska materialvalen i lokalen och den fräcka inredningen!

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*