Lager

KUNGSBACKA

Magasinsgatan 6

Snabbfakta
Adress
Magasinsgatan 6, 43437 Kungsbacka
Kommun
Kungsbacka
Objektstyp
Kontor, Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Kombilokal i utvecklingsområdet Hede

Välkommen till Magasinsgatan 6 i Kungsbacka. Denna kombilokal erbjuder allt och lite till; fina kontorsytor, höglager med 7 meter i takhöjd till balk och två separata portar. Till lokalen hör dessutom inhägnad uppställningsyta med möjlighet till genomfart. Entrén till lokalen sker via bottenplan och en trappa upp finns ytor för kontor, pentry och konferensrum. Kontorsytorna uppgår till omkring 800 kvadratmeter och är i fint skick med heltäckningsmatta och ljusa väggar. Det strategiska läget gör lokalen till en mycket attraktiv kombilokal. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning.

Planlösning

Området

Omgivning

Lokalen infinner sig i hjärtat av Kungsbackas bästa logistikområde, beläget i Hede. Här finns en bred blandning på verksamheterna i området med bland annat lager, byggvaruhandel, bilhandel och maskinhandel. 

Kommunikation

Med kollektivtrafik tar man sig enkelt till Hede pendelstation på 10-15 minuters gångavstånd och buss 1 stannar vid Arendalsvägen som ligger ca 10 minuters promenad från lokalen.

Avstånd med bil till Göteborg är cirka 16 minuter och endast 5 minuter till Kungsmässan. Närheten till E20 gör logistiken lättillgänglig.  

 

Service

I området finns närhet till serviceutbud och olika val av lunchrestauranger, allt från MAX och Burger King till Linnea och Basilika. Det finns gott om gymkedjor i närområdet som exempelvis Nordic Wellness och Friskis & svettis som nås på gångavstånd. För matvaruhandel finns ICA Maxi och Willys i närheten.

Hede Fashion outlet ligger enbart ett stenkast bort och erbjuder shopping och mat.

 

 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*