Butik

GöTEBORG

Logementet Kviberg

Snabbfakta
Adress
Logementet Kviberg, 415 27 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Butik
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
44 Kvm - 49 Kvm
Handikapps-WC
Ja

Logementet Kviberg

Välkommen till Logementet Kviberg i den grönskande, växande stadsdelen alldeles intill Gamlestaden och Serneke Arena. I detta tätbebyggda bostadsområde kommer fyra mindre butiks - eller kontorslokaler i bottenplan husera med god exponering mot gatan. Här har du närhet till såväl service och handel som kommunikationer och kultur, i ett område som andas aktivitet och rörelse.

Området

I Kviberg möts du av en blandad stadsutveckling, allt från de historiska Kviberg kasernerna till nutida modern idrottsarena, där bostäder och handel tillsammans med grönområden skapar en skön mix. Lite längre ned på gatan finner du Gula Villan som är en populär restaurang som serverar såväl lunch och som även håller öppet till de senare timmarna på dygnet.

Kviberg är ett gång - och cykelvänligt område. Från Kviberg har du även närhet till Gamlestadens knutpunkt och vidare med spårvagn eller tåg. Precis över gatan ligger spårvagnshållplatsen "Göteborg Kviberg" och på ett par minuter söder om tar du dig ut på leden med bil. 

De fyra lokalerna är belägna i bottenplan av ett flerbostadshus om 44-49 kvm vardera. Preliminär inflyttning Q1 2024. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*