Butik

GöTEBORG

Ebbe Lieberathsgatan 27

Snabbfakta
Adress
Ebbe Lieberathsgatan 27, 41265 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Butik
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
53 Kvm
Handikapps-WC
Ja

Nya butikslokaler i Södra centrum

Välkommen till Södertull och Södra centrums stora utvecklingsområde. Här förvandlas industriområde till bostadsområde med handel, och i närområdet återfinns anrik arkitektur från Lyckholms – och Krokslätts fabriker. I Södra centrum sker storsatsning i form av förtätning som binder samman Göteborg och Mölndal. Södertull blir hem för 186 bostäder och två butiker i bottenplan med stora fönsterpartier som vetter ut mot Ebbe Lieberathsgatan. Lokalerna utrustas med pentry och WC. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Kvarter Södertull är strategiskt beläget i Södra centrum, mitt emellan Göteborgs centrum och Mölndals centrum. Fasaden är klädd i tegel med inbjudande inslag av trä. 

Kommunikationen hit är exemplarisk. Spårvagnstrafiken har täta avgångar från hållplatsen "Lana" och du når Korsvägen på endast 7 minuter, respektive Mölndals innerstad på 5 minuter. Med Västlänken som beräknas vara färdigt år 2026 kommer destinationen bli än mer lättillgänglig. För den bilburne är det lätt access ut till Mölndalsvägen och vidare ut på E20.

I Södertull kommer två butikslokaler i bottenplan om 53 kvadratmeter vardera med ingång från Ebbe Lieberathsgatan. Preliminär inflyttning är hösten år 2023. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer! 

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*