Kontor

STENUNGSUND

Stenunge Allé 3

Snabbfakta
Adress
Stenunge Allé 3, 444 30 Stenungsund
Kommun
Stenungsund
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
1 Kvm - 3156 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Fina kontorsytor med exceptionell havsutsikt

Välkommen till Stenunge Allé och Stenungsunds bästa kontorsutsikt. I denna väldisponerade lokal finns ljusa och moderna kontorsytor i en fastighet som kännetecknas av dess runda form. Ytorna består mestadels av cellkontor med konferensrum centrerat i lokalen, med möjlighet att utforma lokalen enligt ert önskemål. Här har ni närhet till både city och havet i en attraktiv arbetsmiljö. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Virtuell visning

Området

Omgivning

Stenungsund är känt för sitt havsnära läge och trevliga samhälle. För pendlare är det strategiskt beläget mellan Göteborg/Kungälv och Uddevalla. Öarna Tjörn och Orust är beläget via förbindelse utanför Stenungsund och är populära ställen att besöka under sommarmånaderna. Vid fastigheten finns även fina promenadstråk längs med vattnet. 

I samma fastighet får du grannar som bland annat Afry, Handelsbanken och flertalet andra företag som huserar i kontorshotellet. Här finns synergier för er som vill samverka med befintliga aktörer i huset. 

Kommunikation

För den som reser kollektivt går expressbussar från Göteborg till "Solgården" och tar cirka 50 minuter. Därefter är det 1 minut promenad till fastigheten. Även västtåg går bra att resa med och tar dig då till Stenungsund Station, därefter är det en promenad på lite över 10 minuter.

Med E6 som löper längs med Stenungsund gör färden för den bilburne lätt, oavsett om ni reser från söder eller norr. Via avfart 160 från söder kör ni längs med vattnet i cirka 8 minuter för att anlända till fastigheten. Totala resvägen från centrala Göteborg är på cirka 45 minuter. 

Möjlighet att hyra parkering i nära anslutning finns. 

Service

I direkt anslutning till fastigheten finns Restaurang Stenunge Allé som serverar lunchbuffé varje vardag och är en uppskattad lunchrestaurang med besökare från hela området. I närområdet finns även McDonalds och i Stenungsund centrum finns ytterligare restauranger som erbjuder lunch och middag.

Precis över bron ligger Stenungsbaden Yacht club med hotell och spa.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*