Kontor

ASKIM

Datavägen 12A

Snabbfakta
Adress
Datavägen 12A, 436 32 Askim
Kommun
Askim
Objektstyp
Kontor, Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
347 Kvm
Handikapps-WC
Ja

Datavägen 12A

Välkommen till Datavägen 12A. Här kan vi nu erbjuda en fin och ljus kombilokal i bottenplan. Kontorsytorna består av cellkontor och konferensrum med pentry centrerat i lokalen. Lagret på cirka 90 kvadratmeter har en dubbeldörr med måtten 2,2 x 2,5 meter, med smidig access från parkeringen. Detta är den optimala lokalen för er som söker kontor med lite lageryta. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Virtuell visning

Området

Omgivning

Sisjön har tidigare varit ett industriområde som på senare tid omvandlats till ett område som fokuserar mer på handel. Trots det är det många företag verksamma inom industri- eller teknikbranschen som huserar i området. Här är det rikt på kontorsytor med cirka 1700 företag som verkar i Högsbo-Sisjön och fastigheten gränsar till det stora handelsklustret. 

Kommunikation

Kollektivtrafik nås via knutpunkterna Frölunda Torg, Radiomotet eller Marklandsgatan och hållplatserna närmast loklaen är Stora Åvägen eller Datavägen.

Till lokalen tar du dig lätt med bil via Söderleden och avfart Sisjömotet, och vidare via E6, E20 eller riksväg 40, vilket gör läget strategiskt bra oavsett vilket håll du reser ifrån.

Parkeringsmöjligheter finns precis utanför fastigheten. 

Service

I Sisjön finns alla bekvämligheter som kan tänkas med ett brett utbud av servicebutiker och detaljhandelI närområdet finns flertalet lunchrestauranger som erbjuder det mesta.

För den som uppskattar en aktiv livsstil finns såväl Crossfit som Nordic Wellness i närområdet och även några mindre nischade aktörer inom bland annat boxning.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*