Kontor

GöTEBORG

Nellickevägen 20-22

Snabbfakta
Adress
Nellickevägen 20-22, 412 63 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
407 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Fin och modern kontorslokal - inflyttning nästa dag!

Välkommen till Nellickevägen 20-22 i anrika Lyckholms fabriker. Intill de historiska industribyggnaderna från sent 1800-tal finner ni denna ljusa och rymliga kontorslokal som nyligen renoverats i modern standard. Lokalen har mestadels öppen planlösning med inglasade mötesrum, heltäckningsmatta och fönster i två väderstreck. Här sitter ni centralt med goda kommunikationer i ett expansionsområde med stadig tillväxt och ett stort serviceutbud. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning.

Virtuell visning

Området

Omgivning

Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg och kommande World of Volvo. Detta är ett spännande område att etablera sig i. Kvarteren är något avgränsade och skapar en tyst och trevlig miljö med inslag av grönska.

Här i närområdet är mestadels av byggnaderna kommersiella vilket innebär att det är ett tätbefolkat område av företag, varav många inom tech-branschen, som i klustret skapar en härlig synergi.

Kommunikation

Kommunikationen till Nellickevägen är exemplarisk. Närmaste spårvagnshållplatsen, Almedal, ligger cirka 100 meter bort och här går linjerna 2 och 4 med täta avgångar i båda riktningar, oavsett tid på dygnet. År 2026 planeras Västlänken med station Korsvägen vara klar, vilket kommer gynna kollektivtrafiken ytterligare. 

Med närhet till leden är det enkelt att hitta hit med bil och parkeringsplatser finns utanför fastigheten samt i parkeringshus. 

För den som önskar ett mer miljövänligt alternativ fungerar gång- och cykel till Nellickevägen utmärkt. I källarplanet av fastigheten finns gott om cykelparkering med omklädning och dusch.

 

Service

Lunchalternativen är i området är många. I huset intill, serveras lunch varje dag mellan kl. 11:30 - 13:30. Lunchen genomsyras av bra råvaror i en fin blandning av modern och traditionell mat. Utöver detta finns det flertalet restauranger i närområdet med utbud som passar de allra flesta, som bland annat orientalisk mat, pasta och Picadeli salladsbar.

För den aktiva livsstilen finns det bra utbud; STC som är beläget på området, Crossfit i närområdet och även Fitness24Seven tvärs över vägen.

I receptionen, intill Lyckholms Restaurang & Konferens, erbjuds bokningsservice som bland annat catering och kemtvätt.

Övrigt

Lyckholms var ett svenskt bryggeri från sent 1800-tal och har under senare tid även varit hem för Pripps från 1929, vilket år 1975 lades ned. Fram till 2017 huserade Oceanbryggeriet i byggnaderna. Idag står mestadels av dem tomma med bevarandeprogram.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*