Kontor

MöLNDAL

Flöjelbergsgatan 1

Snabbfakta
Adress
Flöjelbergsgatan 1, 431 35 Mölndal
Kommun
Mölndal
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
184 Kvm - 1200 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Skapa ditt drömkontor i fantastiskt läge

Här på Flöjelbergsgatan 1A erbjuder vi nu kontorsyta på upp till cirka 1200 kvadratmeter, med möjlighet att dela upp ytorna från 185 - ca 1200 kvadratmeter. Då lokalen genomgår en renovering har ni som hyresgäst möjlighet att anpassa den efter ert behov. Är ni ute efter öppen planlösning med flexibla ytor? Mindre kontorsrum för möten? Eller en blandning av de bästa världar? Med sina cirka 3 meter i takhöjd och generösa ljusinsläpp skapar denna kontorsyta trivsamma ytor för just ert företag.

Virtuell visning

Planlösning

Området

Omgivning

 

Vid infarten till Södra Porten i Mölndal, endast ett stenkast från Göteborgs stadskärna, finns öppna kontorsytor som väntar på att fyllas med liv. Här erbjuds ett lugnt men lättillgängligt stråk med närhet till grönområden.

 

Service

 

Avstånd till lunchrestauranger är under 1 minut. I direkt anslutning till fastigheten finns Restaurang Södra Porten och tvärs över gatan finner ni restaurang Nya Etage, som båda två erbjuder en variation av måltider inspirerade av internationella kök.

För den hurtige finns, förutom trevliga promenadstråk vid Lackarebäcks källa, även närhet till gym så som Nordic Wellness och Friskis och Svettis. En bilfärd på under 10 minuter tar dig till Åby arenastad som erbjuder såväl padel som badminton.

Parkeringsmöjligheterna är goda och det gäller även för dig som är miljövän och kör elbil, här finns laddstolpar som fyller på med kräm.

Styr och Ställ är etablerade i området, vilket tar dig snabbt och flexibelt från A till B.

Ser ni ett behov av stora mötesrum? Hyresgästerna på Södra Porten kan boka konferensrum till ett förmånligt pris. I SKEPPET på Flöjelbergsgatan 1C finns konferensrum som rymmer upp till 160 personer i biosittning. Det finns även flertalet mindre konferensrum.

Från Flöjelbergsgatan 1C kan ni också få hjälp med andra bekvämligheter, som exempelvis konferensbokningar, catering och postleverans.

 

Kommunikationer

 

Södra Porten erbjuder exemplarisk kommunikation med såväl bil som kollektivtrafik. Enkel access från Lackarebäck, E6:an och Göteborgsvägen för den bil-burne och med buss 758, precis utanför gatan, tar du dig till korsvägen på endast 10 minuter. Mölndals station erbjuder kommunikation söder ifrån, och spårvagnstrafiken från Mölndals innerstad har täta avgångar in till Göteborgs centrum.

Södra Porten är dessutom gång och cykelvänligt.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*