Såld

GÖTEBORG / BERGSJöN - ZENITGATAN 15

Zenitgatan 15

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 750 000 kr
Boarea
115 m²
Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
5 R.O.K.
Förening
BRF Bergsjö Glänta

Nyproducerat bostadsrättsradhus om 115 kvm med hög standard

Planlösning

Nyproducerat bostadsrättsradhus om 115 kvm med hög standard

Välkommen till Brf Bergsjö Glänta. Radhus om 115 kvm med en välplanerad och social planlösning. Planlösningen på entréplan är halvöppen mellan kök och vardagsrum med siktlinjer från entrén ut till bostadens trädgård på andra sidan huset. Vacker varmgrå klinker läggs i entrén och i badrummet, i övrigt ligger ett vitpigmenterat askparkett som gör bostaden ljus och varm. Golvvärme på nedre plan och element på övre plan ger ett bekvämt klimat. I hallen finner vi en rejäl skjutdörrsgarderob och man har även valt att klä in trappan så att det blir ett förråd under trappen. Det stilrena, gedigna, vältilltagna och takanslutna köket med plats för matbord är en dröm för många. Plan två har fyra väl tilltagna sovrum där samtliga har egen klädförvaring. På andra våningsplanet finns även ett badrum med tvättutrustning. Notera att bilderna på interiören är inspirationsbilder.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 750 000 kr
Månadsavgift
5 160 kr, I angiven avgift ingår bredband 100/100 och Tv Lagom från Telia.
Boarea
115 m² Areauppgifter enligt ekonomiskplan
Rum
5 R.O.K.

Interiör

Interiör
Hall: Vitlaserad askparkett och målade väggar i vitgrå- nyans. Förvaring i skjutdörrarsgarderober varav en dörr i spegelglas. Från hallen nås även ett förrådsutrymme under trappan.

Badrum: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med kommod och handfat, spegelskåp, dusch med vikbara glasväggar samt WC. I badrummet finns även värmepumpen.

Kök: Vitlaserad askparkett och målade väggar i vitgrå- nyans. Köksinredning signerat Marbodal i Vitt och ovan köksbänken i grå laminat sitter vitt kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, fullhöjd kyl och frys. Plats för matgrupp vid fönstret.

Vardagsrum: Vitlaserad askparkett och målade väggar i vitgrå- nyans. Plats för soffgrupp och tillhörande möblemang samt matsalsbord. Från vardagsrummet nås bostadens altan och trädgård. I anslutning till huset finns ett förråd som nås från altanen.

Sovrum 1: Vitlaserad askparkett och målade väggar i vitgrå- nyans. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. förvaring i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2: Vitlaserad askparkett och målade väggar i vitgrå- nyans. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i två fristående garderober.

Sovrum 3: Vitlaserad askparkett och målade väggar i vitgrå- nyans. Plats för enkelsäng och tillhörande möblemang samt skrivbord. Förvaring i en fristående garderob.

Sovrum 4: Vitlaserad askparkett och målade väggar i vitgrå- nyans. Plats för enkelsäng och tillhörande möblemang samt skrivbord. Förvaring i en fristående garderob.

Badrum 2: Grå klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med kommod och handfat, spegelskåp, dusch med vikbara glasväggar samt WC. Tvättmaskin och torktumlare finns under arbetsbänk samt överskåp.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 629 kr/månad
Elektricitet
1 000 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad ingår hushållsel ca 1 000 kr/mån, kallvatten ca 479 kr/mån samt hemförsäkring ca 150 kr/mån. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Raddhus
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Hiss
Unknown

Förening

Namn
BRF Bergsjö Glänta
Äger föreningen marken
ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
483 kr
Andel i BRF
3.19346 %
Gemensamma ytor
Gemensam gårdsmiljö och lekytor.

Karta

Hör av dig till oss

William Wirtberg

Reg. fastighetsmäklare

William Wirtberg