Snart till salu

GöTEBORG / SANDARNA - FIXFABRIKEN - WALTER BENGTSSONS GATA 22

Walter Bengtssons Gata 22

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 950 000 kr
Boarea
50.5 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
HSB Brf Sannaparken

Härliga umgängesytor och fin balkong!

Nyproducerad tvåa med social planlösning, balkong i sydvästläge och härlig utsikt mot grönskande Sannaparken!

Planlösning

Härliga umgängesytor och fin balkong!

Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger HSB Brf Sannaparken. Högt upp på husets ena sida är detta hem beläget. Ett öppet och socialt hem som inbjuder till umgänge och gemenskap tack vare sina fina sällskapsytor. Rymd skapas genom den härliga takhöjden om 2.70 m. Kök och vardagsrum i en öppen och social disposition varifrån ni också når den soliga balkongen i sydvästläge med fin vy mot grönskan i parken intill. Från sovrummet i svalt nordostläge och rofyllt gårdsläge, når ni hemmets stora walk in closet. Härligt badrum med tvättavdelning och badkar.

Klicka på "Bostadsväljaren" på den länkade sidan och välj lägenhet 7023 för att se solstudie och lägenhetens placering.

https://www.hsb.se/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/projekt/sannaparken

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 950 000 kr
Månadsavgift
3 584 kr, Inkl värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 219 kr/mån för bredband/telefoni/tv. Du betalar för din egen förbrukning av vatten och el via avgiftsavin.
Boarea
50.5 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
2/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
2 973 375 kr. Beräknad utifrån föreningens senaste årsredovisning 2021/2022.

Interiör

Interiör
Interiör: Ni välkomnas in i hallen där avhängning finns direkt till höger och också i en garderob till vänster.

Till vänster efter hallen når ni kök och vardagsrum i en öppen och social disposition. Köket löper på väggen till vänster och här är det varmgrå köksluckor med rostfria handtag, vita, blanka, stående kakelplattor ovan diskbänken i stenimitation. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, mikro, induktionshäll, ugn, spiskåpa och kombinerad kyl/frys. Infällda spotlights med dimmerfunktion under överskåpen ger önskad mängd belysning.

I vardagsrummet ryms matplats, soffa med tillhörande möblemang och tv-möbel.

Från vardagsrummet nås balkongen i soligt sydvästläge. Här blickar ni utöver grönskande sannaparken. Plats finns för både sittgrupp och odlingar.

Sovrummet ligger i ett privat läge mot innergårdens lugn. Här ryms dubbelsäng med tillhörande sängbord. Från sovrummet nås också hemmets stora, härliga walk in closet.

Badrummet nås rakt fram från hallen med kaklade väggar i vitt och klinkers i beige. Elburen komfortvärme värmer gott om frusna tår på morgonen. Här finns wc, handfat med kommod och ovanhängande spegelskåp, badkar, tvättavdelning till vänster med tvättmaskin, torktumlare med ovanliggande sandfärgad bänkskiva och ovanhängade två förvaringsskåp.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
769 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
Övrigt avser informationsöverföringsbelopp. Kostnaderna för el och varm- och kallvatten är schablonsiffror ur den ekonomiska planen. Dessa varierar beroende på personlig förbrukning.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
57

Förening

Namn
HSB Brf Sannaparken
Om föreningen
HSB Brf Sannaparken i Göteborg bildades 2017 och husen står klara för inflytt under hösten 2022. Föreningen består av 135 lägenheter. Föreningen tecknar kollektivt elavtal och medlemmarna betalar efter egen förbrukning på avgiftsavin. Föreningen är en HSB-förening så det krävs ett medlemskap för samtliga köpare i HSB Göteborg, för att överlåtelsen ska bli giltig och att ansökan ska skickas vidare till föreningen för godkännande. På grund av ökade kostnader sedan föreningens ekonomiska plan sattes så kommer avgifterna höjas i två steg. Från 2023-03-01 höjs den en första gång (applicerad i den avgift som marknadsförs) nästa gång den höjs är 2024-09-01. HSB flaggar dock för att den senare höjningen endast sker OM det finns behov då. Se mer info och nya avgiftsnivåer i dokumentet "Information om avgiftshöjning".
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.60623 %
Andel i BRF
0.55939 %
Parkeringar
Föreningen har ett garage med 50 platser, samtliga utrustade med laddstolpe för 1250kr/mån.
Gemensamma ytor
I Brf Sannaparken finns en gemensam tvättstuga, en övernattningslägenhet och en härlig innergård. Gården pryds av grönskande växtlighet, en pergola, spaljéer och en paviljong vilket gör gården till en mötesplats för medlemmarna men ger också plats för egen tid om så önskas.
Tv och Bredband
Föreningen har tecknat avtal med Telia avseende bredband/TV/tele.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren, årsredovisningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Enskilda medlemmar tecknar enskilt bostadsrättstillägg.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Julia Albinsson

Fastighetsmäklare

Delägare

Julia Albinsson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*