Såld

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - VALTHORNSGATAN 6

Valthornsgatan 6

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 135 000 kr
Boarea
42 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Sjöstjärnan

Kvadratsmart lägenhet om 42 kvm med stor balkong om 8,3 kvm

Kvadratsmart lägenhet om 42 kvm med stor balkong om 8,3 kvm

Välplanerad och smart lägenhet om 2 rok med balkong med förmiddagssol och fri utsikt. Separat sovrum, rymlig hall, goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och med vackert kök från Marbodal. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostaden är utrustad med tillvalspaketet Trend. Stilrena materialval med bland annat genomgående vitpigmenterat ekparkett. Denna bostad är på vån 10/16.

På Valthornsgatan i Västra Frölunda hittar du Brf Sjöstjärnan - ett nytt boende med 130 bostadsrätter med smarta planlösningar.

Att ha så mycket på ett och samma område underlättar din vardag. Med promenadavstånd från ditt hem hittar du bibliotek, kulturhus, simhall, gym, köpcentrum, skolor och ett grönskande friluftsområde. Med cykelavstånd till havsbad, fiske och kvällsgrillning är ingenting långt bort. Här sträcker sig det levande grannskapet utanför väggarna!

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 135 000 kr
Månadsavgift
2 733 kr, I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer.
Boarea
42 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
10/16

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
538 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Sjöstjärnan
Om föreningen
Sjöstjärnan består av 130 moderna bostäder fördelade på 16 våningar. Storlekarna varierar mellan 1–3 rum och kök, 36–82 m² och balkonger eller uteplatser i soligt läge. Från de översta våningsplanen har man havsutsikt över Göteborgs södra skärgård. Vi tror på koncept som förbättrar och förenklar din vardag lite extra. Och där det gemensamma finns i fokus. Därför har vi installerat en bilpool med senaste generationens elbil Nissan Leaf, cykelpool med flera lånecyklar och ett cykelservicerum. Kliar det i de gröna fingrarna så finns möjligheten att skapa egna och gemensamma odlingslotter i närheten av huset. I Sjöstjärnan har du också nära till Frölunda Torgs shopping, Ruddalens idrottscentrum och hela havsbandet – från Askimsbadet och Näset till Önnered, Fiskebäck och Saltholmen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 163 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
465 kr
Andel i BRF
0.6446 %

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Matilda Ågren Öhrfeldt

Fastighetsmäklare

Matilda Ågren Öhrfeldt