Till salu

GÖTEBORG / BJöRKEKäRR - TRäKILSGATAN 48

Träkilsgatan 48

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 850 000 kr
Boarea
34 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
BRF Björkbacken 1 i Björkekärr

Välplanerad etta med sovalkov och härlig balkong!

Välplanerad etta om 34 kvm belägen på andra våningen. Sovalkov med avgränsande industriglasvägg och en härlig balkong!

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Träkilsgatan 48, GÖTEBORG

Planlösning

Välplanerad etta med sovalkov och härlig balkong!

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 34 kvm med stor balkong i österläge! Här bor du i en helt nyproducerad lägenhet belägen på andra våningen men som upplevs ligga högre då huset är byggt i souterräng. Här erbjuds stilfulla färg- samt materialval som är lätta att tycka om. En industriglasvägg blir en naturlig avdelning mellan sovalkoven och resten av rummet. Generösa förvaringsmöjligheter i såväl vanliga garderober som skjutdörrsgarderob. Fullt utrustat kök och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin samt torktumlare.

Observera att den första bilden är stylad digitalt.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 850 000 kr
Månadsavgift
2 911 kr, I avgiften ingår kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 159 kr/mån tillkommer utöver månadsavgiften för TV/Bredband/telefoni. Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten och el. Total månadsavgift är 3 070 kr.
Boarea
34 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
2/7
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
490 686 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Interiör : Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörr. Väggarna är målade i en ljust varmgrå färg, vilket är genomgående för hela lägenheten och bryter snyggt av mot vita lister samt ekparkett.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och går i klassiska färgval med grå klinker på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara väggar i glas samt bekvämligheten med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Köket från Marbodal är fullt utrustat och har goda förvaringsmöjligheter samt arbetsyta på köksbänken. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Sovalkoven är praktiskt placerad och inrymmer en större säng. Här finns även en garderob med förvaringsmöjligheter. Pricken över i är industriglasväggen som avgränsar mot vardagsrummet och som blir en snygg inredningsdetalj.

Resterade lägenheten är vardagsrummet som utan problem inrymmer en soffel med tillhörande möblemang samt en matplats. Här har du ett fint ljusinsläpp från stora fönster som löper längsmed hela väggen, samt direkt access ut till balkongen som är väl tilltagen.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
744 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
100 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. Posten övrigt avser obligatoriskt tillägg bredband, telefoni och TV.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
BRF Björkbacken 1 i Björkekärr
Om föreningen
I brf Björkbacken finns kvadratsmarta ettor, välplanerade tvåor, generösa treor och attraktiva fyror med plats för hela familjen. Alla lägenheter har härliga uteplatser eller balkonger där flera är i vinkel och erbjuder två sollägen och grönskande utblickar åt två håll.
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
1.22637 %
Andel i BRF
1.22638 %
Parkeringar
Föreningen disponerar via ett blockuthyrningsavtal 36 garageplatser i underbyggt garage angränsande till föreningens fastighet. Som boende i Brf Björkbacken har du även tillgång till el-bilpool och garage med laddplatser och när du flyttar in får du värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A, för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Tidtabeller och annan information kring kollektivtrafiken visas på föreningens digitala anslagstavla i entrén. Från Björkekärr finns det en väl fungerande kollektivtrafik som tar dig både till Göteborgs Centralstation samt köpcenter Allum i Partille på endast 10 minuter. Du har också Östra Sjukhusets nav av bussar och spårvagnar endast en kort promenad bort. E20 når du med bil på några få minuter.
Tv och Bredband
Lägenheterna utrustas med fiber för telefon, datakommunikation samt TV.
Övrigt
När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*