Till salu

GÖTEBORG / BJöRKEKäRR - TRäKILSGATAN 48

Träkilsgatan 48

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 995 000 kr
Boarea
96 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
BRF Björkbacken 1 i Björkekärr
Fin fyra med gavelläge!

Planlösning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina fyra med gavelläge högt belägen på sjätte våningen! Här bor du med milsvid utsikt i en ljus lägenhet med fönster åt två väderstreck. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med väl tilltagna ytor och flexibla möbleringslösningar. Balkong i vinkel som är delvis är inglasad. Härifrån har man milsvid utsikt och kan njuta av solen från morgon till kväll.

Tre bra sovrum varav ett Master Bedroom innehållande garderober med skjutdörrar, ett stort badrum med tvättavdelning samt ett mindre gäst-wc. Ytterligare ett badrum/gästtoalett. Allt i ett mycket fräscht utförande med stilrena färg- samt materialval.

Här bor man i ett växande område med både naturen runt husknuten samt med Centrala Göteborg på cirka 10 minuters bilavstånd.

Observera att de möblerade bilderna är stylade digitalt.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 995 000 kr
Månadsavgift
5 901 kr, I avgiften ingår kallvatten. Ett obligtoriskt tillägg om 159 kr/mån tillkommer utöver månadsavgiften för TV/Bredband/telefoni. Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten och el. Total månadsavgift 6 060 kr.
Boarea
96 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
6/7
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
994 646 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkomnande hall med goda förvaringmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Ljust beige väggar och smakfull ekparkett på golvet, vilket är genomgående för hela lägenheten.

Från hallen nås Master Bedroom som är väl tilltaget i storlek och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob som går längs med ena väggen och fint ljusinsläpp från ett stort fönster.

Vidare in i lägenheten nås det stora badrummet som är i ett fräscht utförande med mörk klinker på golvet samt vita kakelplattor som klär väggarna. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, handdukstork, dusch med vikbara duschväggar i glas samt en avdelning med tvättmaskin och torktumlare med en praktiskt bänk ovanför och förvaring i skåp. Golvvärme.

Mitt emot det stora badrummet finns gäst-wc med toalett och handfat.

Lägenhetens hjärta är det kombinerade köket med vardagsrummet i ett härligt hörnläge. Här erbjuds fantastiskt fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och härlig rymd som ger flexibla möbleringslösningar. Härifrån nås balkongen som går i vinkel och är delvis inglasad för att kunna användas en större del av året. Här kan man njuta av milsvid utsikt och sol från morgon till kväll.

Köket från Marbodal har bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor som snyggt bryter av mot köksbänken i grått. Stänkskydd ovan diskbänken i form av vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt integrerad mikro och ugn. Fullstort kylskåp samt frys.

Delen för vardagsrum inrymmer utan problem en soffgrupp med tillhörande möblemang och härifrån nås det mindre av de tre sovrummen. Detta fungerar utmärkt som både gäst-, arbets- eller barnrum. Här inne finns förvaringsmöjlighet i form av en garderob.

Det tredje sovrummet nås via köket och är i bra storlek. Här finns ett stort fönster som ger ljusinsläpp och erbjuder utsikt samt förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

Genomgående en fantastiskt fin lägenhet som inrymmer plats för en hel familj om så önskas. Bra planlösning, fantastiskt ljusinsläpp och en utsikt bara få kan drömma om!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
834 kr/månad
Elektricitet
400 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. Posten övrigt avser obligatoriskt tillägg bredband, telefoni och TV.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja

Förening

Namn
BRF Björkbacken 1 i Björkekärr
Om föreningen
I brf Björkbacken finns kvadratsmarta ettor, välplanerade tvåor, generösa treor och attraktiva fyror med plats för hela familjen. Alla lägenheter har härliga uteplatser eller balkonger där flera är i vinkel och erbjuder två sollägen och grönskande utblickar åt två håll.
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel Av Årsavgift
2.48592 %
Andel i BRF
2.48591 %
Parkeringar
Föreningen disponerar via ett blockuthyrningsavtal 36 garageplatser i underbyggt garage angränsande till föreningens fastighet. Som boende i Brf Björkbacken har du även tillgång till el-bilpool och garage med laddplatser och när du flyttar in får du värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A, för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Tidtabeller och annan information kring kollektivtrafiken visas på föreningens digitala anslagstavla i entrén. Från Björkekärr finns det en väl fungerande kollektivtrafik som tar dig både till Göteborgs Centralstation samt köpcenter Allum i Partille på endast 10 minuter. Du har också Östra Sjukhusets nav av bussar och spårvagnar endast en kort promenad bort. E20 når du med bil på några få minuter.
Tv och Bredband
Lägenheterna utrustas med fiber för telefon, datakommunikation samt TV.
Övrigt
När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*