Såld

KUNGäLV / KONGAHäLLA - TORPE GRäND 13

Torpe Gränd 13

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 995 000 kr
Boarea
76 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Borggården

Väldisponerad och central gaveltrea med moderna materialval

Planlösning

Väldisponerad och central gaveltrea med moderna materialval

Modern gaveltrea mitt i expansiva Kongahälla med möjlighet att flytta in direkt. Här erbjuds ett välavvägt boende med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck samt ljusa och moderna material- och maskinval. Öppen, social planlösning bjuder in till gemenskap med nära och kära såväl i vardagen som till fest. Under årets varma månader förlängs de sociala ytorna ut på den stora balkongen i soligt söderläge – perfekt för en middag i goda vänners lag. Välutrustat kök med rejäla arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter inspirerar kocken till spännande matlagning medan gästerna följer bravaderna från matplatsen. Två rofyllda sovrum i bra storlek med inbyggd flexibel ELFA-förvaring bakom kvadratsmarta skjutdörrar balanserar upp och skapar harmoni. Helkaklat badrum i stilren design med praktisk tvätthörna som underlättar i vardagen. Telia Triple Play med bredband, TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

I nyproducerade Brf Borggården bor du med ett centralt och expansivt läge i Kungälv med omedelbar närhet till skolor och daghem. Kongahälla centrum med dess breda utbud av butiker, service, restauranger och caféer finns bokstavligt talat runt hörnet. Samtidigt tar bussarna från det närbelägna Resecentrumet er snabbt och lätt vidare in mot centrala Göteborg.

Innanför dörren välkomnar en ljus och inbjudande entréhall där man direkt slås av ljusinsläppet från det extra fönstret som gaveln medför. Invid entrén erbjuder en praktisk nisch gott om plats för avhängning och hallmöbel som kompletteras av riklig och flexibel ELFA-förvaring bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Den fina ekparketten och målade väggarna i modern grön ton fortsätter in i det väl tilltagna och härliga vardagsrummet med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier åt två håll. Med gott om plats för både soffgrupp, TV-möbel samt matsalsmöbel för det större sällskapet bjuder vardagsrummet in till gemenskap med nära och kära. Vardagsrummets sociala ytor förlängs ut på den stora och härliga balkongen i soligt söderläge.

I anslutning till vardagsrummet ligger det funktionella och välutrustade köket som inspirerar till kulinariska äventyr. Den vita skåpsinredningen från Marbodal med överskåp och praktisk lådförvaring kompletterar de väl tilltagna arbetsytorna på bästa sätt. Ovan arbetsytorna i mörkt, kontrasterande laminat sitter ett vitt kakel medan övriga väggar är målade i vitt. Mitt i köket ryms en trevlig matplats för upp 4-6 sittande gäster utan att det blir trångt. Köket är utrustat med dubbla kyl/frys i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, utdragbar fläkt samt mikro.

Rymligt sovrum som är inrett med målade väggar i rofylld grön ton och fin ekparkett på golvet. Utöver dubbelsäng med tillhörande nattduksbord ryms här också ett mindre skriv- eller sminkbord. Bakom kvadratsmarta skjutdörrar erbjuds riklig och flexibel förvaring med praktiskt ELFA-system som gör skrymmande garderober överflödiga.

Det andra sovrummet är något mindre och men rymmer ändå både säng, skrivbord samt utrymme för mysig läs- och lekhörna. Tack vare en inbyggd garderob med flexibelt ELFA-system frigörs golvyta från större förvaringsmöbler. Liksom i övriga lägenheten ligger här en fin ekparkett på golvet medan väggarna är målade i vitt.

Helkaklat badrum i stilren design med snygga kontraster mellan det mörka klinkergolvet och vitkaklade väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna, toalett samt handfat med tillhörande kommod som tillsammans med de vägghängda badrums- och linneskåpen bidrar med bra förvaringsmöjligheter. De vardagliga bestyren underlättas av en praktisk tvätthörna med väl tilltagen arbetsbänk i ljust laminat samt både tvättmaskin och torktumlare.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 995 000 kr
Månadsavgift
4 052 kr, I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten.
Boarea
76 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
600 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. Då ingen bor i bostaden saknas underlag för verklig driftkostnad. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
72

Förening

Namn
Brf Borggården
Andel i BRF
0.8 %

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer