Såld

HISINGS BACKA / LILLHAGEN - TERAPISLINGAN 36C

Terapislingan 36C

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 395 000 kr
Boarea
61.7 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Lillhagsparken 2

Trea med uteplats och fönster i tre väderstreck!

Planlösning

Trea med uteplats och fönster i tre väderstreck!

Nu finns möjligheten att förvärva en få bostäderna i Lillhagsparken med fönster i tre väderstreck! Uteplats mot grönskande skog och fönsterpartier i norr, öst och söder ger sol större delen av dagen. Ljus entré med helglasad dörr som leder in till hallen med garderober och plats för avhängning. Den öppna planlösningen med vardagsrum och kök i ett skapar en social och ljus yta. Luftigt sovrum med yta över kring dubbelsängen och förvaring i garderober. I det mindre sovrummet finns garderobsförvaring och givetvis plats för både säng och skrivbord. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. I passagen till sovrummen finns ytterligare förvaring i två fristående garderober. Lillhagsparkens naturnära parkvillor i två våningar ger en lugn och småskalig oas med bara 20 minuter till stadens centrum. Här bor ni med skogen runt husknuten och en järnfemma till två av stadens golfbanor. Välkomna på visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 395 000 kr
Månadsavgift
3 892 kr, Ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 79 kr för bredband 100/100 och TV start via Tele2.
Boarea
61.7 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
1/2
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
787 548 kr. Beräknat enligt föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Kök: Laminat golv 3-stav Cotton Oak från Tarkett och målade väggar i vitt. Köksinredning i vitt och ovan bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Köket är utrustat med fullhöjd kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll, mikrovågsugn samt fläkt.

Hall: Laminat golv 3-stav Cotton Oak från Tarkett och målade väggar i vitt. Här finns hatthylla och tre fristående garderober.

Vardagsrum: Laminat golv 3-stav Cotton Oak från Tarkett och målade väggar i vitt. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsbord. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats i öster läge.

Sovrum ett: Laminat golv 3-stav Cotton Oak från Tarkett och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i tre fristående garderober.

Sovrum två: Laminat golv 3-stav Cotton Oak från Tarkett och målade väggar i vitt. Plats för enkelsäng och skrivbord. Förvaring i en fristående garderob.

Badrum: Svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med svart kakelpelare i duschhörnan. Badrummet är inrett med duschhörn med klarglas, handfat med kommod, spegelskåp med belysning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.

Förråd: Till bostaden hör nyttjanderätt till ett externt förråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 010 kr/månad
Elektricitet
780 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll (2 vuxna) ingår hushållsel 780 kr/mån och hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Luftvatten värmepump
Hiss
Nej
Energiprestanda / Premiärenergital
75

Förening

Namn
Brf Lillhagsparken 2
Om föreningen
Föreningen Lillhagsparken 2 registrerades under 2021 och står färdigt för inflyt under slutet av 2022. Föreningen består av 6 st huskroppar i två våningsplan. I föreningen finns även två miljörum, förrådsbyggnader och parkeringsplatser.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 838 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
788 kr
Renoveringar
2024 kommer garantibesiktning genomföras.
Andel Av Årsavgift
2.32954 %
Andel i BRF
2.33093 %
Parkeringar
38 parkeringsplatser varav 12 med laddnings möjlighet,
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten med fiber via Tele2.

Karta

Hör av dig till oss

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth