Såld

HISINGS BACKA / LILLHAGEN - TERAPISLINGAN 34B

Terapislingan 34B

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 150 000 kr
Boarea
49.7 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Lillhagsparken 2

Nyproducerad tvåa med uteplats i västerläge!

Fönster i två väderstreck och egen uteplats i naturskön omgivning med 20 minuter till centrum

Planlösning

Nyproducerad tvåa med uteplats i västerläge!

Nu finns möjligheten att förvärva en gaveltvåa med uteplats. Inkluderat i avgiften är värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bredband och Tv tillkommer till fördelaktigt pris om 79 kr/mån. Ljus entré med helglasad dörr som leder in till hallen och köket. Den öppna förbindelsen med köksön mot vardagsrummet ger en härligt social yta med ljus från två väderstreck där både matbord och soffa får gott om utrymme. Från vardagsrummet öppnas dörren ut mot uteplatsen i väster. Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i skjutdörrsgarderoben. i Badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva för en enklare vardag.

I lägenheten har tillval gjorts i form av grå köksinredning, rostfria kyl och frys, diskmaskin och ugn. En rostfri inbyggnadsmikro är tillvald och hällen är uppgraderad till en induktionshäll. Skjutdörrarna i sovrummet har fått spegelglas.

Lillhagsparkens naturnära parkvillor i två våningar ger en lugn och småskalig oas med bara 20 minuter till stadens centrum. Bostaden är under byggnation och är klar för inflyttning i slutet av november 2022. Eftersom lägenheten inte är klar och byggarbetsplatsen är inhägnad är allt visningsmaterial digitalt. Besök gärna området utanför stängslet. Se mer information på projekthemsidan/föreningens hemsida www.brflillhagsparken.se.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 150 000 kr
Månadsavgift
3 295 kr, I angiven avgift ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatorisk tillägg om 79 kr tillkommer för TV och bredband. Hushållsel debiteras kvartalsvis enligt enskild förbrukning.
Boarea
49.7 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
1/2

Interiör

Interiör
Hall: Laminatgolv från Tarkett och målade väggar i vitt. Plats för avhängning.

Kök: Laminatgolv från Tarkett och målade väggar i vitt. Köksinredning i grått och ovan köksbänken i grå laminat sitter vitt kakel. köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, ugn samt kombinerad kyl och frys samtliga vitvaror i rostfritt utförande.

Vardagsrum: Laminatgolv från Tarkett och målade väggar i vitt. Plats för soffgrupp, matplats och kontorsplats. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats i västerläge.

Sovrum: Laminatgolv från Tarkett och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Förvaring i skjutdörrsgarderob längs ena väggen.

Badrum: Svart klinker och helkaklade väggar i vitt med svart inslag i duschhörnan. Badrummet är inrett enligt följande. Handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasväggar, handdukstork, arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Förråd: Till bostaden hör ett externt förråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
440 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
140 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 300 kr/mån och hemförsäkring 140 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2022. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Gathus
Hiss
Nej

Förening

Namn
Brf Lillhagsparken 2
Om föreningen
Föreningen Lillhagsparken 2 registrerades under 2021 och står färdigt för inflyt under slutet av 2022. Föreningen består av 6 st huskroppar i två våningsplan. I föreningen finns även två miljörum, förrådsbyggnader och parkeringsplatser.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 838 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
788 kr
Renoveringar
2024 kommer garantibesiktning genomföras.
Andel i BRF
1.97 %

Karta

Hör av dig till oss

William Wirtberg

Reg. fastighetsmäklare

William Wirtberg