Till salu

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - STENBäRSVäGEN 13

Stenbärsvägen 13

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 650 000 kr
Boarea
35 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Sticklingen

Etta med uteplats och hela 3,30 m i takhöjd!

Modernt boende i ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken.

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Stenbärsvägen 13, Västra Frölunda

Planlösning

Etta med uteplats och hela 3,30 m i takhöjd!

Nu har du chansen att förvärva denna unika etta med hela 3,30 m i takhöjd och stor uteplats. Den fantastiska takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna ger bostaden en härlig rymd och gör den här lägenheten till något alldeles extra! På 35 välplanerade kvadratmeter har man lyckats få till alla de bekvämligheter som man kan önska sig av en modern och ny bostad. Den stilrena designen inkluderar ett vitt Marbodal-kök med rostfria Electrolux vitvaror. Lägenheten har ett lyxigt stort badrum som utstrålar elegans med vitkaklade väggar och grå klinker. Här finns även en smart tvättlösning med kombimaskin för både tvätt och tork under en praktisk bänkskiva.

Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 650 000 kr
Månadsavgift
3 330 kr, I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten samt att det obligatoriska tillägget för Telia Triple Play (á 235 kr/månad) är inräknat. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten och hushållsel efter faktisk förbrukning.
Boarea
35 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
0/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
619 565 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Rumsbeskrivning: Innanför dörren välkomnar en inbjudande entréhall med generös förvaring från Mirro bakom skjutdörrsparti med spegelglas. Vitlaserad ekparkett är genomgående i hela lägenheten och ger en enhetlig och tidlös känsla.

Från hallen nås bostadens badrum, här är det hög kvalitet från start med spotlights i taket. Duschhörnan har svängbara dörrar i klarglas, något som öppnar upp för mer utrymme. Här finns gott om förvaring i vägghängd kommod och ett tvättskåp från Marbodal. Under skåpet hittar du din nya tvättstuga – en kombimaskin för både tvätt och torkning. Väggarna pryds av vitt kakel och golvet med grå klinkers.

Vidare in i bostaden finner vi bostadens kök med praktiska köksytor, stilren inredning från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux så har köket allt och lite till. Det är modernt och lättarbetat med vita luckor, grå köksbänk och bakkantslist av laminat, integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, inbyggd mikro samt en effektiv induktionshäll/ugn – allt stämningsfullt upplyst med LED-list och dimmer. Eftersom mat oftast smakar bättre i goda vänners lag är det även planerat för en matplats. Lägenheten erbjuder även en stor uteplats om 7 kvm.

Vidare till vardagsrummet med den avskärmade sovalkoven, här passar sängen in som handen i handsken och det finns plats för en soffa för lata söndagar framför tv:n eller smoothiesfrukost till nyhetsmorgon.

Förråd: Till bostaden hör förråd nr 51002 i källarplan som upplåts med bostaden.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
556 kr/månad
Elektricitet
255 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 255 kr/mån och varmvatten 111 kr/mån enligt föreningens ekonomiska plan samt hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning, levnadssätt och marknadspriser på upphandlade tjänster, som exempelvis el.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
75

Förening

Namn
Brf Sticklingen
Om föreningen
Brf Sticklingen består av tre bostadshus om totalt 80 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Övernattningsrum kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna finns för uthyrning.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
0.8464 %
Andel i BRF
0.8464 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 38 parkeringsplatser samt 6 elbilsplatser. Till dessa är det separat kö. Kostnad: 850 kr/månad för vanlig parkeringsplats och 1 150 kr/månad för elbilsplats.
Tv och Bredband
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (Ingår i avgiften)

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*