Till salu

VÄSTRA FRÖLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - STENBäRSVäGEN 13

Stenbärsvägen 13

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 095 000 kr
Boarea
50 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Sticklingen

Välplanerad tvåa med balkong om 7 kvm

Nyproducerad och inflyttningsklar lägenhet

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Stenbärsvägen 13, VÄSTRA FRÖLUNDA

Planlösning

Välplanerad tvåa med balkong om 7 kvm

Välkommen till denna genomtänkta tvåa med en väl tilltagen balkong!

Tvåa med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån öppnas dörren ut mot balkongen om 7 kvm. I hallen finns förvaring bakom skjutdörrar och i sovrummet erbjuder en klädkammare gott om plats. Badrummet nås från hallen och är utrustat med kombimaskin och dusch. Denna lägenhet är inflyttningsklar, välkommen att besöka den!

Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 095 000 kr
Månadsavgift
4 003 kr, I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten samt att det obligatoriska tillägget för Telia Triple Play (á 235 kr/månad) är inräknat. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten och hushållsel efter faktisk förbrukning.
Boarea
50 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
2/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
754 253 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Interiör
Rumsbeskrivning: Innanför dörren välkomnar en inbjudande entréhall med generös förvaring från bakom skjutdörrsparti. Ekparkett är genomgående i hela lägenheten och ger en enhetlig och tidlös känsla.

I köket finner du Marbodals eleganta vita köksinredning, kompletterat med stilrena rostfria vitvaror från Electrolux. Kökets maskinpark består av kyl/frys, inbyggnadsugn och mikro i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin och utdragbar fläkt från Franke. Köket smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning. Härifrån når du balkongen.

Det moderna badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare smidigt placerad under en bänkskiva i laminat. Vidare finner du utrustning i form av duschhörna, toalett, spegel med belysning samt handfat med tillhörande vit kommod. Väggarna pryds av kakel och golvet med klinkers.

Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Härifrån när du klädkammaren som är inredd med hatthylla och klädstång samt linnebackar.


Förråd: Till bostaden hör förråd nr 51202 i källarplan som upplåts med bostaden.
Total driftkostnad
588 kr/månad
Elektricitet
255 kr/månad
Försäkring
190 kr/månad
Personer i hushåll
1
Kommentar
I angiven driftkostnad för en persons hushåll ingår hushållsel 255 kr/mån och varmvatten 143 kr/mån enligt föreningens ekonomiska plan samt hemförsäkring 190 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Namn
Brf Sticklingen
Om föreningen
Brf Sticklingen består av tre bostadshus om totalt 80 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Övernattningsrum kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna finns för uthyrning.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
1.0304 %
Andel i BRF
1.0304 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 38 parkeringsplatser samt 6 elbilsplatser. Till dessa är det separat kö. Kostnad: 850 kr/månad för vanlig parkeringsplats och 1 150 kr/månad för elbilsplats.
Tv och Bredband
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (Ingår i avgiften)

Kontakta Mäklare

Boka visning

Förbokning krävs. Boka en tid här på vår hemsida eller kontakta en mäklare för hjälp.

Visning

Stenbärsvägen 13, VÄSTRA FRÖLUNDA

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*