Såld

GÖTEBORG / BJöRKEKäRR - SMöRSLäTTEN 30

Smörslätten 30

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 753 500 kr
Boarea
49 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.

Nyproducerad tvåa med påkostade tillval samt solig balkong i högt och lummigt söderläge

Planlösning

Nyproducerad tvåa med påkostade tillval samt solig balkong i högt och lummigt söderläge

INFLYTTNINGSKLAR! VID KÖP AV DENNA 2:A OM 49 KVM ERBJUDS DU 12-MÅN AVGIFTSFRITT SAMT ETT PRESENTKORT PÅ MÖBLER TILL ETT VÄRDE OM 25 000 KR!

Lägenheten är utrustad med tillval till en kostnad om 58 500 kr som betalas separat av köparen men är inkluderat i det angivna priset.

Välkomna till natursköna Björkekärr och denna eftertraktade tvåa med solig balkong i högt och lummigt söderläge i nyproducerade BRF Smörslottet. Här erbjuds en påkostad visningslägenhet med trendiga tillval där bl.a. rostfria vitvaror, ljusgrå köksluckor, vitlaserat parkettgolv och väggar i ljusgrå ton bidrar till en sober boendemiljö. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum som förlängs ut på den härliga söderbalkongen bjuder in till gemenskap med nära och kära. Samtidigt balanserar det privata sovrummet med rymlig klädkammare upp och skapar harmoni. Helkaklat badrum med snygga kontraster mellan det mörka klinkergolvet och vitkaklade väggarna samt praktiskt tvättnisch underlättar i vardagen. Gott om inbyggd förvaring genom både klädkammare.

Här ges tillfället att köpa en helt nyproducerad lägenhet utan att man behöver vänta år på färdigställande. BRF Smörslottet är den första etappen i det nya kvarteret Smörslottsparken och erbjuder ett bekvämt och naturnära boende för sina medlemmar. På föreningens gemensamma terrass med orangeri och fina planteringar kan du umgås med såväl vänner som grannar - perfekt för kräftskivan, studentfirandet eller andra festligheter. I Smörslottsparken bor man lugnt och skönt med omedelbar närhet till Östra Sjukhuset och Delsjöterrängens vackra och avkopplande natur, svalkande bad och motionsspår. På bekvämt promenadavstånd finns lokalt torg med livsmedelsbutik, gym och annan service. Goda kommunikationer med både bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot innerstadspulsen i centrala Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och möjligheten att boka visning.

Interiör:

Direkt innanför dörren slås man av lägenhetens ombonade och stilrena känsla med målade väggar i ljusgrå ton och vitlaserad ekparkett på golvet som sedan fortsätter genom hela boendet. En praktisk nisch invid entrén bereder gott om plats för avhängning av ytterkläder och hallmöbel. Längre in kompletteras de goda avhängningsmöjligheterna med riklig förvaring bakom kvadratsmarta skjutdörrar.

Rakt fram öppnar lägenhetens hjärta - det kombinerade köket och vardagsrummet i öppen planlösning - upp sig med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i söder. Köksdelen är smakfullt inredd med ljusgrå köksinredning som kontrasteras av ett mörkt stänkskydd och köksbänk i matchande mörkgrå laminat. Här erbjuds både riklig förvaring samt bra arbets- och avställningsytor. Den rostfria maskinparken med både induktionshäll och varmluftsugn inspirerar till spännande matlagning innan den serveras till gästerna runt den trevliga matplatsen invid fönstret.

Utöver induktionshäll och varmluftsugn består köksutrustningen av kyl/frys, integrerad diskmaskin, infälld kolfilterfläkt samt mikro. Samtliga i rostfritt utförande.

Köksdelen övergår sömlöst till den inbjudande och sociala vardagsrumsdelen som, tillsammans med den angränsande balkongen, bjuder in till gemenskap med vänner och familj. Här ryms en soffa med tillhörande fåtöljer samt soffbord och praktisk förvaringsmöbel. Under årets varma dagar förlängs vardagsrummet ut på den härliga balkongen i soligt söderläge.

Två inbyggda, praktiska skjutdörrar som underlättar möbleringen leder in till det gemytliga och privata sovrummet. Här sover man lugnt och skönt helt fritt från insyn. Utöver en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord ryms här också en mindre skänk eller liknande förvaringsmöbel. För kläderna erbjuds riklig förvaring i en angränsande klädkammare bakom kvadratsmarta skjutdörrar som gör skrymmande garderober överflödiga.

Välplanerat, helkaklat badrum med snygga kontraster mellan det mörka klinkergolvet och de vitkaklade väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna med snygg takdusch, toalett samt handfat med tillhörande kommod som tillsammans med det vägghängda badrumsskåpet bidrar med bra förvaringsmöjligheter. För att underlätta i vardagen är badrummet även utrustat med en praktisk tvättnisch med kombimaskin, rejäl arbetsbänk samt vägghängt linneskåp. Här finns också behaglig belysning i form av infällda spotlights.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 753 500 kr
Månadsavgift
2 779 kr, i avgiften ingår värme, kallvatten samt bredband/digital-TV/IP-telefoni via Telia Triple Play
Boarea
49 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
6/9

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
432 kr/månad
Elektricitet
225 kr/månad
Försäkring
125 kr/månad
Kommentar
Då ingen ännu har bott i lägenheten är driftkostnaden baserad på schablonvärden

Byggnad

Byggår
2020
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme - vattenburet system med radiatorer och FTX-system
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
67

Förening

Andel i BRF
0.9079 %

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund