Såld

GöTEBORG / HöGSBOHöJD - SJUPUNDSGATAN 41

Sjupundsgatan 41

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 190 000 kr
Boarea
71 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Eken i Göteborg

Genomgångstrea med balkong

Genomgångstrea med balkong

Mindre än ett år till inflyttning! Väldisponerad trea där de sociala och privata ytorna samsas på bästa sätt. Här erbjuds ett välutrustat kök i öppen, social planlösning med det rymliga vardagsrummet som förlängs ut på den trevliga balkongen med morgon- och förmiddagssol. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum i stilrena materialval med praktisk tvättavdelning underlättar i vardagen. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och består av av bland annat komfortgolvvärme i badrum, Ljust parkettgolv och kvalitativa materialval från Ballingslöv.

Goda kommunikationer med buss utanför dörren samt bekvämt promenad- och cykelavstånd till pulsen i centrala stan.

Preliminärt tillträde: mars 2022

För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/brfekebackshojd

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 190 000 kr
Månadsavgift
3 784 kr, I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten. Varmvatten debiteras efter separat förbrukning.
Boarea
71 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
3/8

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Kommentar
Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av boendekostnadskalkyl.

Byggnad

Byggår
2022
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Eken i Göteborg
Om föreningen
Brf Eken i Göteborg består av 56 lägenheter i de nya kvarteren Ekebäckshöjd i Högsbohöjd, strax sydväst om centrala Göteborg. Föreningen äger fastigheten Järnbrott 117:14 med adress Sjupundsgatan 41-43. Föreningens ekonomiska förvaltare är ARC Fastighetspartner. Brf Eken är byggt med grundtankar om hållbarhet och gemenskap där boendet är en naturlig mötesplats. På taken installeras solceller som producerar grön el till fastigheten och med bra kollektivförbindelse, bilpool, cykelpool, laddplatser samt en liten cykelverkstad blir det både enkelt och miljövänligt att ta sig till och från hemmet i Ekebäckshöjd. Projektet byggdes av Stena Fastigheter.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i BRF
2.0604 %
Parkeringar
I garaget under gården finns 25 parkeringsplatser avsedda till brf Eken, dessa kräver parkeringstillstånd. Som boende i Ekebäckshöjd så ingår det medlemskap i både bil- och cykelpool. Bilpoolen levereras av företaget Green Mobility och tills parkeringsgaraget är färdigställt kommer bilarna att parkeras på Pennygångens parkering. Även cykelpoolen kommer att finnas i närområdet.
Tv och Bredband
I fastigheten finns ett fastighetsnät av fiber som utgår från en överlämningspunkt inom byggnaden och som går ut till varje lägenhet. Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät (ITUX) med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni.
Övrigt
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och årsredovisningen som kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer