Såld

GÖTEBORG / MASTHUGGET - REPSLAGAREGATAN 3C

Repslagaregatan 3C

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
5 500 000 kr
Boarea
107 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
BRF Repslagaregatan 3

Bekvämt boende i Masthugget!

Familjevänlig fyra med välplanerade ytor, solig balkong och många bekvämligheter så som två badrum, klädkammare och hiss!

Planlösning

Bekvämt boende i Masthugget!

Underbar familjevänlig gavelfyra belägen vid Masthuggskyrkans fot! Rymlig och väldisponerad bostad med praktiska lösningar, fina ytskikt, två renoverade badrum, tre rymliga sovrum och ett trevligt vardagsrum med burspråk. En härlig balkong med många soltimmar och fin utsikt från Masthuggsberget och bort över Majornas takåsar och Älvsborgsbron. Här blir solnedgångarna ett skådespel i sig. Köket är ljust och erbjuder goda arbetsytor samt en rejäl matplats för 8-10 personer. Tre bra sovrum. Ett trevligt vardagsrum med fint burspråk och plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån har man vacker utsikt mot Älvsborgsbron. Två renoverade badrum med varsin dusch och det ena utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns både garderobsvägg och en rejäl klädkammare! Lägg också till det bilfria läget tack vare lägenhetens placering i uppgången längst in på gården. Hiss från entréplan. Här bor man i ett tryggt, välskött och barnvänligt område nära förskolor och skolor och har samtidigt närheten till Linnéstadens puls. Goda kommunikationer med Buss 60 vid Fjällskolan och spårvagn 11 på Fjällgatan/Djurgårdsplatsen.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
5 500 000 kr
Månadsavgift
5 919 kr, Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 529 kr/mån som avser bränsletillägg och 279 kr/mån som avser bredband/TV.
Boarea
107 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
3/6

Interiör

Interiör
Interiör: Ta hissen till våning tre och ni välkomnas in i detta välskötta hem! Hallen är välkomnande och praktisk. Här finns gott om plats för avhängning direkt till höger samt otroligt generöst med förvaring i fyra garderober med överskåp samt hemmets stora klädkammare som nås till vänster. Väggar tapetserade i en varmbeige kulör möter ett praktiskt klinkergolv i ljus ton.

Rakt fram till höger nås bostadens trivsamma vardagsrum vars vinklade burspråk skänker karaktär till rummet. Rummets storlek möjliggör många olika sorters möbleringar så som större soffgrupp, bokhyllor och tv-möbel men också matsalsbord för de som önskar det. Ljus tapet och ekparkett.

Från burspråket nås den härliga balkongen i soligt läge. Plats finns för både sittgrupp och odlingar och ni bjuds på fantastisk utsikt bort över Majornas takåsar och Älvsborgsbron. Sol större delen av dagen och kvällen.

Köket ligger i motsatt väderstreck och blickar ut över föreningens gröna och kuperade gård på belägen på Masthuggsbergets topp. I köket behövs ingen klocka då Masthuggskyrkans klocktorn tornar upp sig utanför fönstret. Vit skåpsinredning sväljer rikligt med förvaring och arbetsytorna är generösa på bänkskivan i laminat. Kakel i olika sandiga färger. Fullt maskinellt utrustat med hel kyl och frys, spishäll, ugn med inbyggd micro, fläkt och diskmaskin. Köket ligger på husets gavel så här finns också ett litet vädringsfönster i ett annat väderstreck än det stora fönstret. Golvet kläs av ljusa Marmoleum-plattor och väggarna är tapetserade med två ljust silverblå partier avdelade med stjärnmönstrad bård.

Sovrum 1 används idag som Master Bedroom och nås intill vardagsrummet. Mycket väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och även en arbetshörna ryms enkelt. Klädförvaring har ni till höger bakom spegelbeklädda skjutdörrar längs med hela väggen. Ekparkett möter en mönstrad fond med matchande tapet i varmröd ton.

Sovrum 2 används idag som kontor/bibliotek och är även det stort nog att rymma dubbelsäng med tillhörande möblemang om så önskas. Ekparkett och ljust tapetserade väggar.

Sovrum 3 är idag hemmets gästrum. Här ryms enkelt större säng och förvaringsmöbler. Ekparkett möter en blommönstrad tapet.

Båda badrummen nås från hallen. Det största renoverades 2019 och är smakfullt inrett med stora mörkgrå kakelplattor och matchande klinkergolv i fiskbensmönster. Här finns wc, dusch med takdusch och vikbara glasväggar, handfat med ovanhängande spegelskåp och kommod med förlängd arbetsyta med extra förvaring under samt stor tvättmaskin och torktumlare med förvaring både under och ovanpå. Spotlights bidrar med extra komfort.

Det andra badrummet är även det helkaklat och renoverades för ca 15 år sedan. Ljusgrå mosaik på golvet som fortsätter upp på väggen i duschen. Övriga väggar är klädda i grå kalksten. Här finns dusch, wc och handfat med kommod.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 311 kr/månad
Elektricitet
320 kr/månad
Försäkring
183 kr/månad
Kommentar
Detta är riktvärden som kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Övrigt står för de obligatoriska tilläggen om 529 kr/mån som avser bränsletillägg och 279 kr/mån som avser bredband/TV.

Byggnad

Byggår
1992
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
93

Förening

Namn
BRF Repslagaregatan 3
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Stigberget 33:6 med adress Repslagaregatan 3 A-C. På tomten har 1992-1993 uppförts bostadshus med 34 lägenheter, samtliga bostadsrätter. Föreningens lägenheter fördelar sig enligt följande: 3 st 2 rum och kokvrå, 5 st 2 rum och kök, 9 st 3 rum och kök, 10 st 4 rum och kök och 7 st 5 rum och kök. Inget beslut för avgiftshöjningar har tagits men föreningen flaggar för att de troligen kommer att behöva höja avgifterna i år. (kontrollerat 2023-03-03).
Äger föreningen marken
Ja
Pantsättningsavgift
525 kr
Renoveringar
Utförda renoveringar:
2008-2009 Byte plastmattor i hisskorgar. Byte hydralpackning, gejderstyrning och byte/reparation styrenhet (hissar).
2009-2010 Renovering hissfronter. Målning källarutrymmen.
2010-2011 Omläggning grusgång, justering plattor
2011-2012 Sotning, OVK-besiktning och målning trapphus i entréplan.
2012-2013 Oljning slipers, spaljé och sandlådekant.
2022 OVK, Takrenovering: målning av taket och byte av plåtdelar. Tvätt av tegelpannor, byte av trasiga tegelpannor och impregnering
Renovering av tegelfasaden byte av trasiga tegelstenar, lagning av hussockel.
Byte till LED-lampor med rörelsedetektor samtliga biutrymmen.
Problem med köksfläktar och balkongdörrar åtgärdats.
Byte av nödtelefoner i hissarna
2023: Putsning och slamning av hussockel mars 2023.
Andel i BRF
3.2512 %
Parkeringar
I området finns boendeparkering som ni ansöker om via Göteborgs stad. Grannföreningen Brf Masthugget har också garageplatser som de hyr ut externt, mer info på deras hemsida https://brfmasthugget.se/prislista/.
Gemensamma ytor
I föreningens finns barnvagnsrum och cykelförråd.
Gårdplats
Föreningens gård är en härlig mötesplats för medlemmarna och har gott om plats för både lekyta och sittplatser med grillmöjligheter på sommaren. Läget precis på Masthuggsberget gör att naturen bjuds in på ett mycket fint sätt och vyerna är otroliga.
Tv och Bredband
Leverantör Telenor.
Försäkring
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

Karta

Hör av dig till oss

Zara Ek

Fastighetsmäklare

Delägare

Zara Ek

Tilde Aurbakken

Fastighetsmäklare

Tilde Aurbakken