Såld

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ÖNNEREDSVäGEN 118

Önneredsvägen 118

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
4 650 000 kr
Boarea
101 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Önneredsbodarna

Genomtänkt fyra med dubbla uteplatser

Genomtänkt fyra med både uteplats och balkong. Här får du en privat oas med trädgårdskänsla i attraktiv miljö mellan hav och stad.

Genomtänkt fyra med dubbla uteplatser

Köper du ditt nya drömhem innan året är slut bjuder vi på avgiften under det första året. En perfekt julklapp till dig själv?

Genomtänkt fyrarumslägenhet med socialt integrerade ytor mellan vardagsrummet och det fullutrustade köket från Vedum. Köket är i skandinaviskt utförande med vita luckor, grå arbetsbänk i laminat och vitt blankt kakel. Härifrån nås även balkongen i soligt söderläge. Tre sovrum med stora fönster och det ena med klädkammare och egen uteplats. Bekvämt med en gästtoalett och badrum i stilrent utförande med vita kaklade väggar och grå klinker. Badrummet har även duschhörna samt tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med överskåp. Hela bostaden har golvvärme som ger ett behagligt inneklimat året om.

Vita väggar och ekparkett ger er en bra bas att inreda efter. För dig som redan från början vill sätta egen prägel på bostaden finns förutom Klassisk, som beskrivits ovan, ytterligare två inredningskoncept - Trend och Exklusiv. Trend erbjuder bland annat grått kök med rostfria vitvaror och vitlaserad ekparkett medan Exklusiv har ett kök i mörkt brunbetsad ek, rostfria eller integrerade vitvaror och enstavigt, vitlaserat ekgolv med möjlighet till ytterligare personliga val.

Här bor man i ett attraktivt område med närhet till både hav och stad. Med cykel- och promenadavstånd till Önnereds Brygga med småbåtshamnar, omtyckta restaurang Jungman Jansson och badvikar. Lägg därtill härliga strövområden för promenader, bra kommunikationer till bland annat Frölunda Torg med shopping och vidare kommunikationer in till centrala Göteborg samt service i form av mataffär och barnomsorg i närområdet och du har ett utmärkt läge för ett hem att trivas i.

Preliminärt tillträde: från december 2019

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 650 000 kr
Boarea
101 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
1/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Önneredsbodarna
Andel i BRF
1.9798 %

Karta