Såld

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ÖNNEREDSVäGEN 112

Önneredsvägen 112

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 430 000 kr
Boarea
35 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
1 R.O.K.
Förening
Brf Önneredsbodarna

Vindsetta med terrass

Yteffektiv vindsetta med terrass och sovalkov. I Brf Önneredsbodarna finns något för alla med allt från 1-4 rok i ett attraktivt läge.

Vindsetta med terrass

Yteffektiv vindsetta med sovalkov, terrass och genomgående golvvärme. Kvalitativt kök från Vedum i skandinaviskt utförande med vita luckor, grå arbetsbänk i laminat och vitt kakel som ligger i öppet samband med vardagsrumsdelen. Härifrån nås även den tilltagna terrassen i soligt söderläge. Stilrent helkaklat badrum i vitt med grå klinker som är utrustat med dusch, kombimaskin och fönster som skänker ljus.

Vita väggar och ekparkett ger er en bra bas att inreda efter. För dig som redan från början vill sätta egen prägel på bostaden finns förutom Klassisk, som beskrivits ovan, ytterligare två inredningskoncept - Trend och Exklusiv. Trend erbjuder bland annat grått kök med rostfria vitvaror och vitlaserad ekparkett medan Exklusiv har ett kök i mörkt brunbetsad ek, rostfria eller integrerade vitvaror och enstavigt, vitlaserat ekgolv med möjlighet till ytterligare personliga val.

Här bor man i ett attraktivt område med närhet till både hav och stad. Med cykel- och promenadavstånd till Önnereds Brygga med småbåtshamnar, omtyckta restaurang Jungman Jansson och badvikar. Lägg därtill härliga strövområden för promenader, bra kommunikationer till bland annat Frölunda Torg med shopping och vidare kommunikationer in till centrala Göteborg samt service i form av mataffär och barnomsorg i närområdet och du har ett utmärkt läge för ett hem att trivas i.

Preliminärt tillträde: från januari 2020

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 430 000 kr
Boarea
35 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
1 R.O.K.
Våningsplan
4/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Önneredsbodarna
Andel i BRF
0.994 %

Karta