Såld

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ÖNNEREDSVäGEN 100

Önneredsvägen 100

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 470 000 kr
Boarea
47 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Önneredsbodarna

Kvadratsmart tvåa

Kvadratsmart tvåa med gångavstånd till Önnereds Brygga. Välkommen till Önneredsbodarna - projektet perfekt beläget mellan hav och stad.

Kvadratsmart tvåa

I Önneredsbodarna bor du med gångavstånd till Önnereds Brygga och dessutom avgiftsfritt under första året om du tecknar dig för en bostad innan 31 mars.

Kvadratsmart tvåa med öppen planlösning mellan vardagsrummet och det fullutrustade köket från Vedum. Köket är i skandinaviskt utförande med vita luckor, grå arbetsbänk i laminat och vitt blankt kakel. I vardagsrummet kan man öppna upp mot den franska balkongen och känna sommarbrisen. Sovrummet har härligt ljusinsläpp från stort fönster och erbjuder förvaring i dubbla garderober. Badrummet är i stilrent utförande med vita kaklade väggar och grå klinker. Utrustningen består av duschhörna med dubbla glasväggar, handfat med kommod och toalett. Tvättmöjligheter erbjuds genom kombimaskin. Hela bostaden har golvvärme som ger ett behagligt inneklimat året om.

Vita väggar och ekparkett ger er en bra bas att inreda efter. För dig som redan från början vill sätta egen prägel på bostaden finns förutom Klassisk, som beskrivits ovan, ytterligare två inredningskoncept - Trend och Exklusiv. Trend erbjuder bland annat grått kök med rostfria vitvaror och vitlaserad ekparkett medan Exklusiv har ett kök i mörkt brunbetsad ek, rostfria eller integrerade vitvaror och enstavigt, vitlaserat ekgolv med möjlighet till ytterligare personliga val.

Här bor man i ett attraktivt område med närhet till både hav och stad. Med cykel- och promenadavstånd till Önnereds Brygga med småbåtshamnar, omtyckta restaurang Jungman Jansson och badvikar. Lägg därtill härliga strövområden för promenader, bra kommunikationer till bland annat Frölunda Torg med shopping och vidare kommunikationer in till centrala Göteborg samt service i form av mataffär och barnomsorg i närområdet och du har ett utmärkt läge för ett hem att trivas i.

Preliminärt tillträde: från december 2019

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 470 000 kr
Boarea
47 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
2/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Önneredsbodarna
Andel i BRF
1.2088 %

Karta