Såld

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ÖNNEREDSVäGEN 100

Önneredsvägen 100

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 950 000 kr
Boarea
77 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Önneredsbodarna

Gaveltrea med söderbalkong

Gaveltrea med söderbalkong i attaktivt område med gångavstånd till Önnereds Brygga och stadens puls på bekvämt avstånd.

Gaveltrea med söderbalkong

Gaveltrea med söderbalkong och generösa sällskapsytor genom öppet samband mellan det kvalitativa Vedumköket och vardagsrummet. Köket är i skandinaviskt utförande med vita luckor, grå arbetsbänk i laminat och vitt kakel. Två sovrum varav det ena med förvaring i garderober. Stilrent badrum i tidlöst utförande med vita helkaklade väggar och grå klinker, som är utrustat med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp.

Vita väggar och ekparkett ger er en bra bas att inreda efter. För dig som redan från början vill sätta egen prägel på bostaden finns förutom Klassisk, som beskrivits ovan, ytterligare två inredningskoncept - Trend och Exklusiv. Trend erbjuder bland annat grått kök med rostfria vitvaror och vitlaserad ekparkett medan Exklusiv har ett kök i mörkt brunbetsad ek, rostfria eller integrerade vitvaror och enstavigt, vitlaserat ekgolv med möjlighet till ytterligare personliga val.

Här bor man i ett attraktivt område med närhet till både hav och stad. Med cykel- och promenadavstånd till Önnereds Brygga med småbåtshamnar, omtyckta restaurang Jungman Jansson och badvikar. Lägg därtill härliga strövområden för promenader, bra kommunikationer till bland annat Frölunda Torg med shopping och vidare kommunikationer in till centrala Göteborg samt service i form av mataffär och barnomsorg i närområdet och du har ett utmärkt läge för ett hem att trivas i.

Tillträde i februari 2020.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 950 000 kr
Boarea
77 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Bergvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Önneredsbodarna
Andel i BRF
1.6371 %

Karta