Såld

YTTERBY / - NORDTAGSGATAN 144

Nordtagsgatan 144

Snabbfakta - Bostadsrättsradhus
Utgångspris
4 130 000 kr
Boarea
112 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Antal rum
5 R.O.K.
Förening
Brf Sverigehuset Nordtag Lund

Unikt tillfälle att förvärva ett bostadsrättsparhus i populära Nordtag Lund – Ytterby

Nyproducerat BR-parhus i populära Nordtag Lund, parkering ingår.

Planlösning

Unikt tillfälle att förvärva ett bostadsrättsparhus i populära Nordtag Lund – Ytterby

Nyproducerat BR-parhus i populära Nordtag Lund, parkering ingår. Genomgående smakfull standard, trivsam trädgård och uteplats i stilla och barnvänligt område nära förskola och skola. Pendelstation endast en kilometer bort.

Entréplanet bjuder på separat tvättstuga, badrum, stilrent kök i vinkel och rymligt vardagsrum med stora fönster mot den härliga trädgården på baksidan. En trappa upp finner ni generöst Master Bedroom samt ytterligare två rymliga sovrum om cirka 8 kvm. För den som önskar skulle det även gå att dela av det stora sovrummet i två (se alternativ planlösning). Merparten utav sovrummen är utrustade med garderober alternativt skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen på plan 2 finner ni husets andra badrum samt klädkammare.

Hela entréplanet värms upp med golvvärme medans plan 2 värms upp via vattenburna element.

I norra delen av Nordtag skapar Sverigehuset med NCC som byggentreprenör Nordtag Lund. Det blir en trygg och lummig boendemiljö bestående av 23 radhus och 40 lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. Området blir en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort. Här står valet mellan radhus med trädgård, gårdslägenhet med uteplats på båda sidor eller terrasslägenhet med en fantastisk terrass om hela 24 kvm. Både radhus och lägenheter har en garanterad parkeringsplats.

Smått unikt för föreningen är att från tillträdet och 3-5 års framåt har de ett räntetak på föreningslån som avgiften är baserad på varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen som det är idag.

Märk att bostaden är under uppbyggnad. Flertalet utav bilderna är visualiserade exempelbilder och inte specifikt över annonserad bostad. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
4 130 000 kr
Boarea
112 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Rum
5 R.O.K.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv i sandgrått samt målade väggar i en smakfull ljusbeige ton, vilket är genomgående för hela bostaden. Gott om plats för avhängning samt bra förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från Elektrolux, bänkskiva från Marbodal samt bra förvaringsmöjligheter i vägghängda skåp. Klinkergolv i ljust beige.

Vidare in i bostaden nås köket från Marbodal som ligger i vinkel vilket ger social planlösning. Köksluckor i vittmed köksinredning i vitt med rostfria handtag, köksbänk i komposit med belysning under överskåpen. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, underlimmad diskho, kyl och frys, micro samt fullstor diskmaskin. Ugn, kyl och frys är i rostfritt utförande. Vit köksfläkt. Samtliga vitvaror är från Elektrolux. Ovan diskhon finner vi ett stort fönster.

Vidare in i bostaden nås vardagsrummet i direkt anslutning vilket ger bra sociala ytor. Här erbjuds plats för soffgrupp och tillhörande möblemang samt matplats. Här erbjuds ljusinsläpp från två väderstreck och från vardagsrummet nås bostadens stora uteplats som vetter mot baksidan.

Entreplanets badrum är väl tilltaget i storlek och är helkaklat med grå kakel-samt klinkerplattor. Här inne återfinns handfat med kommod, rund spegel med ljus samt dusch. För den som önskar finns utrymme att istället sätta in badkar.

Trappan leder upp till bostadens övre plan där vi finner två bra sovrum om ca 8 kvm, båda med ljusinsläpp från varsitt fönster som vetter åt entrésidan samt förvaringsmöjligheter i garderober. Master Bedroom vetter åt andra hållet med utsikt mot trädgården. Även här finns gott om förvaringsmöjligheter i garderober. För den som önskar finns möjlighet att återgå till originalplanlösningen där detta delas i två sovrum om ca 11 kvm vardera (se alternativ planlösning).

Övre planets badrum är även detta väl tilltaget i storlek och helkaklat i grått med grå klinker på golvet. Här inne återfinns en wc, handfat med kommod, spegelskåp med ljus samt en duschhörna.

Den inre hallen erbjuder en generös klädkammare och för ytterligare förvaring finns ett externt förråd.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
2 735 kr/månad
Elektricitet
1 493 kr/månad
Försäkring
225 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon enligt ekonomisk plan och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Posten övrigt avser obligatoriskt tillägg för Tv, bredband och telefoni.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
2 plan
Hiss
Unknown

Förening

Namn
Brf Sverigehuset Nordtag Lund
Om föreningen
BRF Nordtag Lund är en nystartad föreningen med 63 stycken bostäder i Ytterby, strax utanför Kungälv. Smått unikt för föreningen är att från sista tillträdet i slutet av 2023 och 3-5 års framåt har föreningen ett räntetak på föreningslån som månadsavgiften är baserad på varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen som det är idag Det blir en trygg och lummig boendemiljö bestående bostadsrätts-radhus och bostadsrätts-lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. BRF Nordtag Lund är en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort. Merparten av föreningens omgivning är bilfri och jämte föreningen har Kungälvs kommun byggt en större lekpark i naturen, perfekt mötesplats för föreningens yngsta medlemmar. Parkering finns att hyra till en kostnad om 400 kr/mån. Laddmöjlighet erbjuds som tillval. Opalen Fastighetsförvaltning AB sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen för föreningen.
Andel i BRF
1.9681 %

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth