Såld

YTTERBY / YTTERBY - NORDTAG - NORDTAGSGATAN 130

Nordtagsgatan 130

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Sverigehuset Nordtag Lund

Varmt välkommen till denna nyproducerade trea om 68 kvm. Mycket bra planerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i såväl en inbyggd klädkammare i anslutning till hallen samt garderober i Master Bedroom. Generöst med ljusinsläpp från flertalet fönster i olika väderstreck. Pricken över i är en stor terrass om hela 25 kvm! Observera att sommarbilderna i annonsen är tagna på grannlägenheten, Nordtagsgatan 129. Till bostaden hör ett förråd om 4,3 kvm som nås nedanför entrén. Bredvid finns även bra plats för cyklar under tak. Parkeringsplats finns för 400 kr /mån, laddstolpe ingår (friköpt) varpå bostadsrättsinnehavaren endast betalar för sin egen rörliga förbrukning.

I norra delen av Nordtag har Sverigehuset tillsammans med NCC som byggentreprenör skapat Nordtag Lund. Det är en trygg och lummig boendemiljö bestående av 23 radhus och 40 lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. Området blir en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort.

Trots att föreningen är nybildad är den stabil tack vare ett räntetak 3-5 år från och med tillträdet (höst 2023). Inga avgiftsändringar är därför planerade.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 916 kr, Ink vatten
Boarea
68 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan.
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/2
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
946 549 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd klädkammare. Mattlackad ekparkett på golvet och vitmålade väggar, vilket är genomgående för lägenheten. Utanför ytterdörren är det första du möts av lägenhetens väl tilltagna terrass om 25 kvm! Här kan man njuta i såväl loungegrupp som vid en matplats för flertalet gäster. Observera att sommarbilderna i annonsen är tagna på grannlägenheten, Nordtagsgatan 129.

I anslutning till hallen finner vi även lägenhetens badrum som är i ett smakfullt utförande med beige klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, ovanhängande spegelskåp, vikbar duschvägg samt handdukstork. För bekvämlighet erbjuds även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Elektrolux, bänkskiva i laminat samt förvaring i ovanhängande skåp.

Vardagsrummet är ljust tack vare flertalet fönster och har gott om plats för såväl soffa med tillhörande möblemang samt en matplats i anslutning till köket. Här har du både gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor samt arbetsyta på köksbänken i laminat. Hela köket är från Marbodal och samtliga vitvaror är i från Elektrolux.

Vidare in i bostaden finner vi det mindre sovrummet som har ett fint ljusinsläpp tack vare fönstret med utsikt mot naturen. Detta passar utmärkt att använda som barn-, gäst- eller arbetsrum. I direkt anslutning ligger Master Bedroom med fönster som vetter åt framsidan på huset. Här inryms utan problem en dubbelsäng och förvaring i flertalet garderober.

Ett mycket trevligt hem som passar lika bra för dig som bor själv och vill ha gott om utrymme, alternativt för den lilla familjen. Välkommen!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
1 549 kr/månad
Försäkring
225 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon enligt ekonomisk plan och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Bostadsägaren tecknar själv avtal för el och försäkring.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburna element.
Hiss
Nej

Förening

Namn
Brf Sverigehuset Nordtag Lund
Om föreningen
BRF Nordtag Lund är en nystartad föreningen med 63 stycken bostäder i Ytterby, strax utanför Kungälv. Smått unikt för föreningen är att från sista tillträdet i slutet av 2023 och 3-5 års framåt har föreningen ett räntetak på föreningslån som månadsavgiften är baserad på varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen som det är idag Det blir en trygg och lummig boendemiljö bestående bostadsrätts-radhus och bostadsrätts-lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. BRF Nordtag Lund är en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort. Merparten av föreningens omgivning är bilfri och jämte föreningen har Kungälvs kommun byggt en större lekpark i naturen, perfekt mötesplats för föreningens yngsta medlemmar. Parkering finns att hyra till en kostnad om 400 kr/mån. Laddmöjlighet erbjuds som tillval. Opalen Fastighetsförvaltning AB sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen för föreningen.
Andel i BRF
1.3742 %

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth