Budgivning pågår

YTTERBY / - NORDTAGSGATAN 124

Nordtagsgatan 124

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 795 000 kr
Boarea
68 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Sverigehuset Nordtag Lund

Budgivning pågår

Budgivare 3
ons 29 maj
2 900 000 kr
21:31:00
Budgivare 1
ons 29 maj
2 800 000 kr
14:15:07
Budgivare 2
ons 29 maj
2 795 000 kr
13:52:37
Budgivare 1
mån 27 maj
2 650 000 kr
17:51:00

Huskänsla i i nybyggd lägenhet!

Underbart läge med naturen alldeles runt hörnet! Terrass om 25 kvm är pricken över i!

Planlösning

Huskänsla i i nybyggd lägenhet!

Varmt välkommen till denna trea om 68 kvm på Nordtagsgatan 124!

Mycket bra planerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i såväl en inbyggd klädkammare i anslutning till hallen samt generösa garderober i Master Bedroom. Generöst med ljusinsläpp från flertalet fönster i olika väderstreck. Pricken över i är en stor terrass om hela 25 kvm som erbjuder härlig eftermiddag- och kvällssol!

Till bostaden hör ett förråd om 4,3 kvm som nås nedanför entrén. Bredvid finns även bra plats för cyklar under tak. Parkeringsplats finns för 400 kr /mån.

I norra delen av Nordtag har Sverigehuset tillsammans med NCC som byggentreprenör skapat Nordtag Lund. Det är en trygg och lummig boendemiljö bestående av 23 radhus och 40 lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. Området blir en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort.

Trots att föreningen är nybildad är den stabil tack vare ett räntetak 3-5 år från och med tillträdet (höst 2023). Inga avgiftsändringar är därför planerade i nuläget.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 795 000 kr
Månadsavgift
2 916 kr, Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt om 545 kr som avser kallvatten.
Boarea
68 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/2
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
946 549 kr.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd klädkammare. Praktiskt klinkergolv i grått och vitmålade väggar, vilket är genomgående för lägenheten. Utanför ytterdörren är det första du möts av lägenhetens väl tilltagna terrass om 25 kvm! Här kan man njuta i såväl loungegrupp som vid en matplats för flertalet gäster i eftermiddag- och kvällssol!

I anslutning till hallen finner vi även lägenhetens badrum som är i ett smakfullt utförande med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, ovanhängande spegelskåp, vikbar duschvägg samt handdukstork. För bekvämlighet erbjuds även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Elektrolux, bänkskiva i laminat samt förvaring i ovanhängande skåp.

Vardagsrummet är ljust tack vare flertalet fönster med grönskande utsikt. Här har man gott om plats för såväl soffa med tillhörande möblemang samt en matplats i anslutning till köket. Köket erbjuder både gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor samt arbetsyta på köksbänken i massiv sten som snyggt bryter av. Hela köket är från Marbodal och samtliga vitvaror är i från Elektrolux.

Vidare in i bostaden finner vi det mindre sovrummet som har ett fint ljusinsläpp tack vare fönstret med utsikt mot naturen. Detta passar utmärkt att använda som barn-, gäst- eller arbetsrum. Observera att den möblerade bilden är stylad digitalt. I direkt anslutning ligger Master Bedroom med fönster som vetter åt framsidan på huset. Här inryms utan problem en dubbelsäng och förvaring i flertalet garderober.

Ett mycket trevligt hem som passar lika bra för dig som bor själv och vill ha gott om utrymme, alternativt för den lilla familjen. Välkommen!

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
995 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Bostadsägaren tecknar själv avtal för el och försäkring. Posten övrigt avser kallt vatten.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburna element.
Hiss
Nej

Förening

Namn
Brf Sverigehuset Nordtag Lund
Om föreningen
BRF Nordtag Lund är en nystartad föreningen med 63 stycken bostäder i Ytterby, strax utanför Kungälv. Smått unikt för föreningen är att från sista tillträdet i slutet av 2023 och 3-5 års framåt har föreningen ett räntetak på föreningslån som månadsavgiften är baserad på varpå senaste tidens ränteökningar ej påverkar föreningen som det är idag Det blir en trygg och lummig boendemiljö bestående bostadsrätts-radhus och bostadsrätts-lägenheter i tvåvåningshus kring gemensamma gårdar. BRF Nordtag Lund är en småskalig idyll i en naturskön omgivning med skola och pendelstation en kort promenad bort. Merparten av föreningens omgivning är bilfri och jämte föreningen har Kungälvs kommun byggt en större lekpark i naturen, perfekt mötesplats för föreningens yngsta medlemmar. Parkering finns att hyra till en kostnad om 400 kr/mån. Laddmöjlighet erbjuds som tillval. Opalen Fastighetsförvaltning AB sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen för föreningen.
Andel i BRF
1.3742 %

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*