Såld

VäSTRA FRöLUNDA / PåVELUND - NOLEBRUNNSGATAN 52

Nolebrunnsgatan 52

Snabbfakta - Kedjehus
Utgångspris
6 000 000 kr
Boarea
151 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Objekttyp
Kedjehus

Enplanshus i Påvelund med inhägnad trädgård!

Planlösning

Enplanshus i Påvelund med inhägnad trädgård!

Varmt välkommen till detta kedjehus på Nolebrunnsgatan 52!

Här bor ni i ett välplanerat enplanshus beläget i ett idylliskt villaområde. Huset erbjuder i dagsläget två sovrum och med en boyta på 151 kvm finns här möjlighet att skapa fler rum för er som behöver. Ett större badrum med dusch och jacuzzi samt en mindre gästtoalett i anslutning till hallen. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter.

Här finns generösa ytor och ett fantastiskt fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt mot trädgården. Inte mindre än tre utgångar till den inhägnade tomten med stor, plan gräsmatta samt två äppelträd, perfekt för både stora och små! Flertalet uteplatser med solläge, såväl under tak som under bar himmel.

Ytterligare en byggnad finns med access från trädgården, vilken i dagsläget används som gästrum. Här finns även en mindre toalett samt snickarbod. I trädgården finns även en bod för trädgårdsredskap.

Två bilplatser hör till, dels i garagelänga samt en parkeringsplats. Detta är ett hus som fungerar utmärkt för såväl ett par som för en familj. Här bor ni i ett område med både närhet till matbutiker, service, skolor samt salta dopp! Mycket goda kommunikationsmöjligheter där bussen tar er till Frölunda Torg på cirka 10 minuter och centrala Göteborg nås på cirka 15 minuter med bil.

Huset är besiktigat 2024-02-07, kontakta mäklaren för att ta del av besiktningsprotokollet.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Fakta

Objekttyp
Villa
Utgångspris
6 000 000 kr
Boarea
151 m² Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

Interiör
Interiör : Hall
Yttre hall med goda möjligheter att hänga av kläder längsmed väggen. Genom en dörr nås den inre hallen som är rymlig och erbjuder ytterligare förvaring för ytterkläder samt skor och valfri förvaringsmöbel. Från hallen nås såväl vardagsrum som korridoren som leder in mot husets privata delar.

Gäst-wc
Till höger från hallen nås den mindre gästtoaletten med wc, handfat samt spegelskåp. Allt är helkaklat i ljusa färgval.

Tvättstuga
Vidare in finner vi tvättstugan utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt diskho. Bra utrustat med en arbetsbänk samt mycket goda förvaringsmöjligheter i ovanhängande skåp samt ett fullstort städskåp.

Badrum
Husets stora badrum är helkaklat med klinker på golvet. Här inne återfinns wc, handfat med kommod samt spegelskåp med gott om förvaringsmöjligheter. För den som föredrar ett varmt bad kan man sjunka ner i jacuzzin och här finns även en dusch med vikbara duschväggar i glas. Ett takfönster ger ett fint ljusinsläpp. Handdukstork finns samt ett inre rum som i dagsläget fungerar som torkrum/förråd men som skulle kunna bli en bra bastu.

Klädkammare
Vidare finns en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Arbetsrum/sovrum
Det mindre rummet används för tillfället som arbetsrum. Ett fönster ger fin utblick mot trädgården och redskapsboden. För den som önskar kan detta även användas som sovrum.

Allrum/utbyggnad
Längst in i huset kommer vi till en del med allrum, samt en utbyggnad i vinkel som gjordes 1998 (ej av nuvarande ägare). I dag används detta rum som ett kombinerat tv- och allrum. Förvaring finns i en garderob med skjutdörrar. Det utbyggda partiet består till största del av fönster i tre vädersträck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån finns även en dörr ut mot altanen. För er som önskar skulle detta rum även kunna göras om till ett ytterligare sovrum.

Master Bedroom
Husets Master bedroom är i bra storlek och har två fönster ut mot trädgården. Här inryms en dubbelsäng samt en garderobsvägg med skjutdörrar som ger goda förvaringsmöjligheter. Tidigare har detta rum varit avdelat till två mindre sovrum och möjlighet till detta finns igen. (Se den alternativa planlösningen).

Kök
Husets kök renoverades 2002 av nuvarande ägare och innehar goda förvaringsmöjligheter samt arbetsyta på köksbänkarna i sten. Den maskinella utrustningen består av en spishäll, köksfläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. På golvet ligger praktisk klinker. Fönsterpartiet ut mot trädgården ger den naturliga matplatsen vilken kan rymmer 4-6 personer. Från köket finns även en utgång till altanen och trädgården. Altandäcket är väl tilltaget och ligger delvis under tak. Här finns möjlighet till flera sittgrupper och det är som gjort för mysiga grillkvällar.

Vardagsrum
Via köket når vi även husets större vardagsrum som är väl tilltaget i storlek och erbjuder flexibla möbleringslösningar. Här inryms i dag ett middagsbord för många gäster samt flertalet sittgrupper. Det stora fönsterpartiet ger ett underbart ljusinsläpp samt ett fönster som vetter mot gatan. Även härifrån finns direkt access ut till trädgården via en altandörr.

Trädgård
Tomten är inhängnad vilket är perfekt både för små och stora som såväl fyrbenta vänner. Två äppelträd, dels med Discovery samt ytterligare ett med James Grevie och Signe Tillisch, ger vacker blomning om våren och fin skörd om hösten. Här finns även rabatter med såväl blommor som buskar. En praktisk friliggande redskapsbod ger gott om förvaring för trädgårdsredskap.

Friliggande byggnad
Utöver huset finns en friliggande byggnad som nås från trädgården. Här finns dels ett rum som i dagsläget används som gästrum/allrum. Ett fint fönsterparti ger utsikt mot trädgården samt ytterligare fönster som vetter mot gatan. Här finns även en mindre toalett med handfat. Ytterligare ett rum används som snickarbod med mycket goda förvaringsmöjligheter. Denna byggnad är undantagen från besiktningsprotokollet. Utanför finns en härlig altan i solläge, här inryms en sittgrupp eller valfritt önskat möblemang.

Parkering/bilplats
Huset har tillgång till bilplats i såväl garagelänga samt ytterligare en parkeringsplats utomhus.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
79 060 kr/år
Personer i hushåll
2
Kommentar
Posten för uppvärmning inkluderar både uppvärmning och el. Posten för vatten inkluderar även samfällighetsavgift. Posten för övrigt är både sophämtning och trädgårdsavfall.
Pantbrev & Lån
1 170 000 kr

Byggnad

Byggår
1972
Byggnadstyp
Enplanshus med vind
Uppvärmning
Direktverkande el m luft/luftvärmepump, golvvärmeslingor & radiatorer
Energiprestanda / Premiärenergital
105

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth