Såld

MöLNDAL / MöLNDAL - NILS HASSELSKOGS GATA 7

Nils Hasselskogs gata 7

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 695 000 kr
Boarea
35 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Dalgången i Mölndal

Kvadratsmart tvåa

Yteffektiv tvåa i direkt anslutning till Safjällets fina natur med öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge.

Planlösning

Kvadratsmart tvåa

Yteffektiv tvåa med öppna och socialt disponerade ytor som bjuder in till umgänge och matlagning i gemenskap. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen med plats för stolar och bord. Funktionellt och välutrustat kök i med komplett maskinell utrustning. I hallen möts du av riklig och flexibel förvaring bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Helkaklat badrum med dusch och en praktisk kombimaskin för att spara på ytorna. Bra arbetsyta med rejäl arbetsbänk som kompletteras av extra förvaring i skåpen ovan. Rofyllt och trivsamt sovrum som erbjuder flera möbleringsalternativ med plats för säng med tillhörande sängbord samt mindre skrivbord.

Bostaden erbjuder sobra materialval med en genomgående hög finish. Originalinredningen går i tidlöst vitt, både vad gäller väggfärg, köks- och och badrumsinredning. I köket kompletteras det vita med kontrasterande grå arbetsbänk som fortsätter upp som bakkantslist en bit på väggen. Maskinparken går i rostfritt. I badrummet kompletteras det vita av grått klinkergolv.

I Dalgången bor du centralt vid foten av det vackra Safjället som utöver avkopplande natur även erbjuder belyst motionsspår och fotbollsplan. På bekvämt promenadavstånd finns flera förskolor och skolor samt Mölndals centrum med sitt breda utbud av butiker, service, restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger Mölndals sjukhus medan Sahlgrenska sjukhuset, Pedagogen och Chalmers finns ett par minuter bort. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och lätt till både Göteborg och Mölndal centrum.

Tillträdet är den 28e maj 2024. Då lägenheten inte är färdig är bilderna från en bostad med liknande materialval.

Välkommen på visning! Då bostaden inte är färdig så kommer visningen att hållas i på vårt kontor med adress Åvägen 17C, 412 51 Göteborg.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
1 695 000 kr
Månadsavgift
3 194 kr, I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten & Telia Triple Play (Bredband, tv och fast telefoni). Garageplats finns att hyra för preliminärt 1200 kr/mån, 3-4 rok har förtur till garageplatser.
Boarea
35 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
0/4
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
689 817 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.
Interiör
Balkong: Upplåten med bostadsrätt.

Förråd: Upplåten med bostadsrätt.
Total driftkostnad
511 kr/månad
Elektricitet
255 kr/månad
Försäkring
130 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två persons hushåll ingår hushållsel 255kr/mån och varmvatten ca 126 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan samt hemförsäkring 130 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
Byggår
2024
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja
Namn
Brf Dalgången i Mölndal
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 105 lägenheter och ligger i Södra Toltorp, Mölndals kommun. I Safjällets lummiga dal hittar du detta natur- och kommunikationsnära kvarter. Här bor du i ljusa bostäder om 1–5 rum och kök längs en utvecklad stadsgata. Med två innerstäder på cykelavstånd.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 433 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i BRF
0.6202 %
Parkeringar
Föreningen har totalt 64 parkeringsplatser enligt fölajnde: 35 st garageplatser - 1200 kr/mån 18 st garageplatser med laddstation - 1700 kr/mån 8 st parkeringsplatser - 900 kr/mån 3 st MC-platser 800 kr/mån
Tv och Bredband
Telia triple play

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund