Till salu

MöLNDAL / - NILS HASSELSKOGS GATA 5

Nils Hasselskogs gata 5

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 495 000 kr
Boarea
53 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Dalgången i Mölndal

Tvåa med balkong

Välplanerad tvåa med stor balkong, öppen planlösning och lyxig walk-in-closet.

Planlösning

Tvåa med balkong

Denna välplanerade tvåa erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig. Här står det sociala i centrum med gott om plats för matlagning och gemenskap. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen om 9 kvm. I hallen finns det förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och här finner ni det helkaklade badrummet med dusch samt en kombimaskin för att spara på ytorna. Ovanpå ligger en arbetsbänk och det finns väggskåp för extra förvaring. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum skapar ett luftigt rum att umgås i. Sovrummet inrymmer sängmöbel med tillhörande sängbord och den intilliggande garderoben skapar vardagslyx med en walk-in closet.

Bostaden erbjuder sobra materialval med en genomgående hög finish. Denna lägenhet levereras med designlinje Urban från JM, vilket innebär genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv med en svagt vitlaserad ton. Köket från Vedum kommer med betonggrå lucka och mörk arbetsbänk i laminat som fortsätter en bit upp på väggen som stänkskydd och kvalitativa rostfria vitvaror från Electrolux och Franke. Badrummet går också i grått med stående gråmelerade kakelplattor och mörkt klinkergolv som kontrasteras av vit inredning på skåp och kommod, ovan vilken det är placerat ett spegelskåp.

Här bor du i ett trevligt område vid foten av Safjället med direkt närhet till trevliga promenadstråk omgärdad av naturens grönska. Endast en kort cykeltur till Mölndals Centrum med nya gallerian och flera restauranger och caféer. Närmsta hållplats för kollektivtrafik är en kort promenad från kvarteret.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 495 000 kr
Månadsavgift
3 749 kr, I angiven avgift ingår värme och kallvatten. Det tillkommer kostnad för obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia triple-play samt för varmvatten och hushållsel som debiteras enligt enskild förbrukning.
Boarea
53 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
3/5
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
869 557 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Balkong: Upplåten med bostadsrätt.

Förråd: Upplåten med bostadsrätt.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
511 kr/månad
Elektricitet
255 kr/månad
Försäkring
130 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två persons hushåll ingår hushållsel 255kr/mån och varmvatten ca 126 kr/mån enligt schablon i ekonomisk plan samt hemförsäkring 130 kr/mån enligt schablon från konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2024
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Dalgången i Mölndal
Om föreningen
Denna bostadsrättsförening har 105 lägenheter och ligger i Södra Toltorp, Mölndals kommun. I Safjällets lummiga dal hittar du detta natur- och kommunikationsnära kvarter. Här bor du i ljusa bostäder om 1–5 rum och kök längs en utvecklad stadsgata. Med två innerstäder på cykelavstånd.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i BRF
0.7818 %
Parkeringar
Föreningen har totalt 64 parkeringsplatser enligt fölajnde: 35 st garageplatser - 1200 kr/mån 18 st garageplatser med laddstation - 1700 kr/mån 8 st parkeringsplatser - 900 kr/mån 3 st MC-platser 800 kr/mån
Tv och Bredband
Telia triple play

Karta

Hör av dig till oss

Adam Andreasson

Fastighetsmäklare

Adam Andreasson

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*