Såld

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - MUNSPELSGATAN 26

Munspelsgatan 26

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 095 000 kr
Boarea
39 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
BRF Strandsnäckan

Inflyttningsklar, optimalt planerad tvåa med solig söderbalkong.

Nyproducerad, inflyttningsklar och kvadratsmart tvåa generöst ljusinsläpp, välutrustat kök samt solig söderbalkong med centralt läge i Frölunda

Planlösning

Inflyttningsklar, optimalt planerad tvåa med solig söderbalkong.

INFLYTTNINGSKLAR, OPTIMALT PLANERAD TVÅA MED SOLIG SÖDERBALKONG - JUST NU ERBJUDER VI 12 MÅNADERS AVGIFTSFRIHET!

Välkommen till denna nyproducerade och kvadratsmarta tvårumslägenhet där de privata och sociala ytorna samsas på bästa sätt. Här erbjuds ett genomgående ljust boende med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i söder. Modernt och välutrustat kök med bra förvaringsmöjligheter samt väl tilltagna arbetsytor inspirerar till kulinariska äventyr. I halvöppen planlösning med köket bjuder vardagsrummet, med plats för både soffa och matplats in till gemenskap med vänner och familj såväl i vardagen som till fest. Under årets varma månader förlängs dessutom vardagsrummet ut på den härliga balkongen om ca 6 kvm i soligt söderläge. Stilrent inrett och helkaklat badrum med dusch och praktisk tvätthörna med kvadratsmart kombimaskin underlättar de vardagliga bestyren. Låg månadsavgift som bl a inkluderar bredband, digital-TV och IP-telefoni via Telia Triple Play - perfekt som första-, student- eller övernattningslägenhet.

BRF Strandsnäckan är en helt nybyggd förening som erbjuder det lilla extra för sina medlemmar med både gym, bastu med relaxavdelning och samlingsrum med övernattningslägenhet. Här bor man i en central och expansiv del av Frölunda med omedelbar närhet till restauranger, vårdcentral och Frölunda torgs breda shoppingutbud. På bekvämt promenadavstånd finns Frölunda Kulturhus med både bibliotek, event, idrottshall och simhall samt Ruddalens friluftsområde med sin vackra natur, elljusspår och andra tränings- och motionsmöjligheter. Goda kommunikationer med både bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och lätt runt i stan och vidare in mot pulsen i centrala Göteborg.

INTERIÖR

Direkt innanför dörren slås man av lägenhetens härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i söder. Här erbjuds bra plats för avhängning invid entrén som längre in kompletteras av extra förvaring i en platsbyggd garderob. Vita väggar och vackert vitlaserat parkettgolv som sedan är genomgående i hela lägenheten bidrar till det ljusa intrycket.

Rakt fram öppnar det inbjudande och trivsamma vardagsrummet upp sig. Under årets varma dagar förlängs vardagsrummet ut på den härliga balkongen i soligt söderläge. Med plats för både soffa och matbord samt direkt anslutning till både balkong och kök blir vardagsrummet den självklara samlingsplatsen för vänner och familj.

I delvis öppen planlösning med vardagsrummet ligger det välplanerade köket där köksinredningen från Marbodal inspirerar till spännande matlagning. Den vita skåpsinredningen bidrar med riklig förvaring samtidigt som den väl tilltagna köksbänken i grå, kontrasterande laminat med vitt kakel ovan erbjuder rejäla arbets- och avställningsytor.

Kökets maskinella utrustning kommer från Siemens och består av är kyl/frys, integrerad diskmaskin, kolfilterfläkt, induktionshäll, varmluftsugn samt inbyggd mikro.

Det mysiga och gemytliga sovrummet är inrett på samma sätt som övriga lägenheten med vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv. Här sover du lugnt och skönt med plats för både dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. En rejäl garderob med kvadratsmarta skjutdörrar och flexibelt Pellysystem bidrar med bra förvaringsmöjligheter.

I det optimalt planerade och helkaklade badrummet samsas vitkaklade väggar med ett ljusgrått, kontrasterande klinkergolv. Här finns duschhörna med praktiska, infällbara duschväggar, toalett samt handfat med tillhörande kommod och belyst badrumsskåp som bidrar med bra förvaring. Den vardagliga klädvården underlättas av den praktiska tvätthörnan med kombimaskin och rejäl arbetsbänk.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt möjligheten att boka visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 095 000 kr
Månadsavgift
2 988 kr, i avgiften ingår värme (fjärrvärme), kallvatten, kollektivt bostadrättstillägg samt bredband (100/100Mbit/s), digital-tv (kanalpaket Lagom) och IP-telefoni via Telia Triple Play
Boarea
39 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Rum
2 R.O.K.
Våningsplan
2/7

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
490 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
125 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaden är baserad på schablonvärden då ingen ännu har bott i lägenheten.

Byggnad

Byggår
2020
Byggnadstyp
Lamellhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
BRF Strandsnäckan
Om föreningen
Föreningens byggnader färdigställdes under 2020 och består av ett flerfamiljshus om 5-8 våningar med källare på fastigheterna Rud 8:16 och Rud 8:17. Föreningen består av 146 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på mellan 1,5 och 4 rok om totalt 5 506 kvm.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av säljare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
0.5563 %
Parkeringar
Föreningen har 57 garageplatser som går att hyra för 1250 kr/mån. Föreningen tillämpar principen ambulerande platser. Till dessa platser är det separat kö (3:or och 4:or har förtur) Det går även att hyra p-platser i Lidls närliggande p-hus för 800 kr/mån. För dessa platser kontakta Balder.
Tv och Bredband
Digital-TV (kanalpaket Lagom) via Telia Triple Play ingår i avgiften Bredbandsinternet (100/100 Mbit) via Telia Triple Play ingår i avgiften
Försäkring
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar.

Karta

Hör av dig till oss

Gustav Johansson

Fastighetsmäklare

Gustav Johansson