Såld

GöTEBORG / - MöLNDALSVäGEN 89 B

Mölndalsvägen 89 B

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
5 995 000 kr
Boarea
113 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Södra Nova

Påkostad 4:a med inglasad balkong i västerläge

Nyproducerad och påkostad 4:a med inglasad balkong i västerläge. Ljus, elegant och exklusiv inredning är ledord för denna bostad.

Påkostad 4:a med inglasad balkong i västerläge

Välkommen till denna genomtänkta fyrarumslägenhet med ljusa, eleganta och smakfulla inredningsdetaljer som kännetecknar konceptboendet Nova.

Ljus och elegant inredning är ledord för Nova, där de kritvita väggarna och den vitpigmenterade askparketten blir en perfekt bas att inreda efter. Genomgående planlösning med generösa fönsterpartier åt två håll i kombination med att man bor så högt upp i huset ger ett trivsamt ljus som återspeglas i hela bostaden. Ett framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i kommod, infälld belysning i hall, kök och badrum samt loungeyta i huset med trådlöst internet. Dessutom kommer lokalerna i bottenplan att bestå av restaurang, take away och andra verksamheter som underlättar vardagen och gör den ännu trevligare.

Redan i hallen möts ni av ljuset som återspeglas i hela bostaden. Kritvita väggar och vacker vitpigmenterad askparkett löper vidare i samtliga rum. Spotlights ger ett trivsamt ljus och förvaring erbjuds i skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster finner ni det första badrummet i stilrent utförande där det ljusa temat fortsätter med vitt kakel och ljusgrå klinker. Utrustningen består av duschhörna med duschvägg i klarglas, handfat med kommod, toalett och spegel med LED-belysning.

Från hallen nås det första sovrummet, ett väl tilltaget sovrum med fönster mot innergården och gott om plats för sängmöbel och ytterligare möblemang.

Vidare finner ni kök och vardagsrum i öppet samband. Trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot väster. Här finns gott om plats för samvaro med ytor för både matplats och soffgrupp. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Praktiska detaljer som dubbla kyl/frys, ugn och mikro i högskåp, induktionshäll och helintegrerad diskmaskin. De rostfria vitvarorna blir en snygg kontrast till vita köksluckor, ljusgrått stänkskydd och grå arbetsbänk. Spotlights i taket ger bra och stämningsfull belysning.

De andra två sovrummen vetter mot öster. Båda dessa har stora fönster och plats för sängmöbel och vidare möblemang. Det större sovrummet har dessutom en rymlig klädkammare i direkt anslutning. Det stora badrummet är i samma stilrena utförande som det andra med vita helkaklade väggar och ljusgrå klinker. Här finns spotlights, duschhörna med glasvägg i klarglas, kommod med inbyggd högtalare, toalett, handdukstork och spegel med LED-belysning. Dessutom erbjuds här klädvård genom tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp.

Bekvämt med förråd på samma våningsplan som bostaden och hiss som tar er från bostaden ner till garaget.

Här bor man i den nya stadsdelen Södra Centrum med perfekt läge, endast fem minuter med spårvagn 2 eller 4 från hållplats Varbergsgatan till knutpunkten Korsvägen. I området finns all tänkbar service såsom Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största träningsanläggningar. Närhet till grönområden och cykelavstånd till innerstan.

Fakta
Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
5 995 000 kr
Månadsavgift
5 221 kr, Utöver månadsavgiften tillkommer 220 kr/mån för Telia Triple Play (tv, bredband och telefoni)
Boarea
113 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
10/10
Total driftkostnad
795 kr/månad
Elektricitet
350 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Kommentar
Den presenterade driftkostnaden är redovisad schablonmässigt och baseras inte i verklig förbrukning då lägenheten är ny och underlag för verklig driftkostnad saknas.
Byggår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Övriga byggnader/Utrymmen
Till bostaden hör ett förråd på samma våningsplan som bostaden. Föreningen har även en gemensam lounge som de boende kan nyttja.
Namn
Södra Nova
Om föreningen
Föreningen Brf Södra Nova består av 63 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har också tre stycken lokaler för uthyrning i bottenplanet mot Mölndalsvägen. Det finns inga beslutade förändringar av årsavgifter.
Andel i BRF
2.5636 %

Karta