Såld

GöTEBORG / SöDRA CENTRUM - MöLNDALSVäGEN 87 H

Mölndalsvägen 87 H

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
5 480 000 kr
Boarea
97 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 R.O.K.
Förening
Brf Norra Nova

Påkostad 4:a med balkong i västerläge

Nyproducerad och påkostad 4:a med balkong i västerläge. Ljus, elegant och exklusiv inredning är ledord för denna bostad.

Påkostad 4:a med balkong i västerläge

Välkommen till denna genomtänkta fyrarumslägenhet med ljusa, eleganta och smakfulla inredningsdetaljer samt en rymlig balkong i västerläge.

Ljus och elegant inredning är ledord för denna bostad, där de kritvita väggarna och den vitpigmenterade askparketten blir en perfekt bas att inreda efter. Genomgående planlösning med generösa fönsterpartier åt två håll i kombination med att man bor så högt upp i huset ger ett trivsamt ljus som återspeglas i hela bostaden. Ett framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i kommod, infälld belysning i hall, kök och badrum. Dessutom kommer lokalerna i bottenplan att bestå av restaurang, take away och andra verksamheter som underlättar vardagen och gör den ännu trevligare.

Redan i hallen möts ni av ljuset som återspeglas i hela bostaden. Kritvita väggar och vacker vitpigmenterad askparkett löper vidare i samtliga rum. Spotlights ger ett trivsamt ljus och förvaring erbjuds i skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster finner ni bostadens första två sovrum som vetter åt öster, båda med plats för sängmöbel och vidare möblemang.

Det första badrummet i anslutning till sovrummen är i stilrent utförande där det ljusa temat fortsätter med vitt kakel och ljusgrå klinker. Utrustningen består av spotlights, duschhörna med glasvägg i klarglas, kommod med inbyggd högtalare, toalett, handdukstork och spegel med LED-belysning. Dessutom erbjuds här klädvård genom tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp.

Vidare finner ni kök och vardagsrum i halvöppet samband. Trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utgång till balkongen som vetter mot väster. Här finns gott om plats för samvaro med ytor för både matplats och soffgrupp. Köket i vinkel erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Praktiska detaljer som kyl och frys i fullhöjd, ugn och mikro i högskåp, induktionshäll och helintegrerad diskmaskin. De rostfria vitvarorna blir en snygg kontrast till vita köksluckor, ljusgrått stänkskydd och grå arbetsbänk.

Det sista sovrummet vetter mot innergården och får ett trivsamt ljus från stort fönsterparti. Här ryms dubbelsängen och som extra guldkant i vardagen har detta sovrum både egen klädkammare och badrum. Badrummet är i samma stilrena utförande som det andra med vitt kakel och ljusgrå klinker. Här finner ni duschhörna med glasvägg i klarglas, handfat med kommod, toalett, handdukstork och spegel med LED-belysning.

Bekvämt med förråd på samma våningsplan som bostaden och hiss som tar er från bostaden ner till garaget.

Här bor man i den nya stadsdelen Södra Centrum med perfekt läge, endast fem minuter med spårvagn 2 eller 4 från hållplats Varbergsgatan till knutpunkten Korsvägen. I området finns all tänkbar service såsom Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största träningsanläggningar. Närhet till grönområden och cykelavstånd till innerstan.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
5 480 000 kr
Månadsavgift
4 667 kr, Utöver månadsavgiften tillkommer 220 kr/mån för Telia Triple Play (tv, bredband och telefoni)
Boarea
97 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
4 R.O.K.
Våningsplan
9/10

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
714 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Kommentar
Den presenterade driftkostnaden är redovisad schablonmässigt och baseras inte i verklig förbrukning då lägenheten är ny och underlag för verklig driftkostnad saknas.

Byggnad

Byggår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Norra Nova
Om föreningen
Föreningen Brf Norra Nova består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har också fyra lokaler för uthyrning i bottenplanet mot Mölndalsvägen. Det finns inga beslutade förändringar av årsavgifter.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
1.579 %

Karta