Såld

GöTEBORG / SöDRA CENTRUM - MöLNDALSVäGEN 87 F

Mölndalsvägen 87 F

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 895 000 kr
Boarea
78 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Norra Nova

Ljus genomgångstrea med stor balkong i västerläge.

Välkommen till denna genomtänkta trerumslägenhet med ljusa, eleganta och smakfulla inredningsdetaljer samt en rymlig balkong i västerläge.

Planlösning

Ljus genomgångstrea med stor balkong i västerläge.

Ljus och elegant inredning är ledord för denna bostad, där de kritvita väggarna och den vitpigmenterade askparketten blir en perfekt bas att inreda efter. Genomgående planlösning med generösa fönsterpartier åt två håll ger ett trivsamt ljus som återspeglas i hela bostaden. Dessutom består lokalerna i bottenplan av restaurang, take away och andra verksamheter som underlättar vardagen och gör den ännu trevligare.

Redan i hallen möts ni av ljuset som återspeglas i hela bostaden. Kritvita väggar och vacker vitpigmenterad askparkett löper vidare i samtliga rum. Spotlights ger ett trivsamt ljus och förvaring erbjuds i skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Badrummet är i stilrent utförande där det ljusa temat fortsätter med vitt kakel och ljusgrå klinker. Utrustningen består av spotlights, duschhörna med glasvägg i klarglas, kommod, toalett, handdukstork och spegel med LED-belysning. Dessutom erbjuds här klädvård genom tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp.

Vidare finner ni kök och vardagsrum i öppet samband som avgränsas med en bardisk. Trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utgång till balkongen som vetter mot väster. Här finns gott om plats för samvaro med ytor för både matplats och soffgrupp. Köket i vinkel erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Praktiska detaljer som kyl och frys i fullhöjd, ugn och mikro i högskåp, induktionshäll och helintegrerad diskmaskin. De rostfria vitvarorna blir en snygg kontrast till vita köksluckor, vitt stänkskydd och grå arbetsbänk. Från köket nås det mindre sovrummet, ett perfekt barn- eller gästrum med plats för enkelsäng och skrivbord.

Det stora sovrummet vetter mot innergården och får ett trivsamt ljus från fönsterparti. Här ryms dubbelsängen och kläderna döljs bakom en generös skjutdörrsgarderob.

Bekvämt med förråd på samma våningsplan som bostaden och hiss som tar er från bostaden ner till garaget.

Här bor ni i den nya stadsdelen Södra Centrum med perfekt läge, endast fem minuter med spårvagn 2 eller 4 från hållplats Varbergsgatan till knutpunkten Korsvägen. I området finns all tänkbar service såsom Willys, Ica Maxi och inom kort en av Nordic Wellness största träningsanläggningar. Närhet till grönområden och cykelavstånd till innerstan.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 895 000 kr
Månadsavgift
4 172 kr, I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten.
Boarea
78 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
5/9

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
590 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. Då ingen bor i bostaden saknas underlag för verklig driftkostnad. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energiprestanda / Premiärenergital
73

Förening

Namn
Brf Norra Nova
Om föreningen
Föreningen Brf Norra Nova består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har också fyra lokaler för uthyrning i bottenplanet mot Mölndalsvägen. Det finns inga beslutade förändringar av årsavgifter.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
1.3369 %

Karta

Hör av dig till oss

Sandra Messer

Fastighetsmäklare

Sandra Messer